Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pie "Arēna Rīga' bija pulcējušies tūkstošiem fanu, kas uzgavilēja pēc uzvaras vārtu gūsšanas. (Foto: Twitter @Knoks)

VIDEO: Latvijai gūstot uzvaras vārtus, fanu pūlis aiz sajūsmas "eksplodē"

Hokejs
2023. gada 24. maijā 00:49 2023. gada 24. maijā 00:49
  Jauns.lv
Latvijas hokeja izlases spēli pret Šveici skatīties pulcējušies tūkstošiem fanu ne tikai “Arēnā Rīga”, bet arī blakus tai. Brīdī, kad Rūdolfs Balcers papildlaikā Šveices vārtos iemeta uzvaras vārtus, fanu pūlis burtiski “eksplodēja” aiz sajūsmas.

Šī spēle, kā zināms, Latvijas hokeja izlases bija “būt vai nebūt” – ja tā tiktu zaudēta, tad jau 22. maija vakarā Latvijas hokejistiem un faniem šis čempionāts beigtos. Tāpēc pēc turnīra spēļu tabulas Latvijas valstsvienībai bija nepieciešams vismaz neizšķirts pamatlaikā.


Skaidrs, ka to apzinājās fanu pūļi, taču spēle izvērtās vēl dramatiskāka nekā kāds to varēja paredzēt. No sākuma Latvija nonāca vadībā, tad Šveices hokejisti  izlīdzināja rezultātu, taču Rodrigo Ābolam pavisam ātri izdevās gūt otros vārtus.

Tomēr Šveices hokejisti nebija gatavi padoties un izlīdzināja rezultātu un trešā perioda otrajā pusē pat nonāca vadībā. Tad, Kaspars Daugaviņš izdarīja to, kas kapteinim bija jāizdara – izlīdzināja rezultātu, kāds tas bija līdz spēles beigām. Latvijai jau liela uzvara – iekļūšana ceturtdaļfinālā un gods būt pirmajai komandai, kas šajā čempionātā pamatlaikā nospēlējusi neizšķirti ar Šveici.

Taču, šķiet, Latvijas hokejisti bija sajutuši spēles garšu un papildlaikā izdarīja to, ko visi no viņiem gaidīja – Rūdolfs Balcers guva šajā čempionātā pirmos un uzvaru nesošos vārtus.

Citi šobrīd lasa

Zviedriem aizdomas, ka Krievijas "ēnu flote" spiego Baltijas jūrā - atkal izskan Latvijas vārds
Raimonds Pauls nokļuvis slimnīcā, bet mierina: "Nekā dzīvībai bīstama"
Princis Luiss karaļnamā vēl nav paveicis to, ko sen izdarījis viņa jaunākais brālēns Ārčijs
Pievienot komentāru