Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Veronika Monika Stūriška (pirmā no labās) trasē. (Foto: AFP/Scanpix)

BMX riteņbraucējai Stūriškai septītā vieta U-23 Pasaules kausa posmā

Citi sporta veidi
2023. gada 4. jūnijā 18:42 2023. gada 4. jūnijā 18:42
  Jauns.lv/LETA
Latvijas BMX riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška svētdien Turcijā sasniedza Pasaules kausa otrā posma U-23 vecuma grupas finālu, kurā ieņēma septīto vietu.

Pērnā gada šīs ieskaites čempione Stūriška kvalifikācijā savā braucienā finišēja pirmā un iekļuva ceturtdaļfinālā, kurā, apsteidzot tuvāko pretinieci par vairāk nekā sekundi, arī bija pirmā un sasniedza nākamo kārtu.


Pusfinālā Latvijas sportistei padevās veiksmīgs brauciens, ieņemot pirmo pozīciju, bet finālā viņa zaudēja uzvarētājai Tesai Martinesai no Francijas nepilnas divas sekundes un ierindojās septītajā vietā.

Sacensībās vīriešiem elites grupā Kristens Krīgers apstājās astotdaļfinālā, noslēdzot sacensības 36.vietā, bet Mikus Strazdiņš apstājās pēdējās cerības kārtā, Pasaules kausa otrajā posmā ieņemot 68.vietu. U-23 sacensībās pēdējās cerības kārtā apstājās arī juniors Mikuss Freimanis, kurš ierindojās 67.pozīcijā.

Latvijas izlases sieviešu elites līdere Vineta Pētersone atlabst pēc treniņā gūtajiem roku savainojumiem un pagaidām nav atgriezusies sacensību apritē.

Pasaules kausā riteņbraucēji krāj punktus 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā.

Citi šobrīd lasa

Princis Viljams atklāj savu bērnu iecienītāko ēdienu
"Viņš to drosmīgi darīja pašā Rīgas centrā," pasažieres sastopas ar perversu taksometra vadītāju
Pēc kopdzīves 18 gadiem tiek šķirta dziedātājas Ances Krauzes laulība
Pievienot komentāru