Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Saeimas deputāti jautrā gaisotnē pieņēma lēmumu - pirmdien pēc hokeja ir jāatpūšas un jāpriecājas! (Foto: Saeima)

LPS: Saeima ir parādījusi, ka spēj operatīvi pieņemt lēmumus 1

Politika
2023. gada 29. maijā 12:09 2023. gada 29. maijā 12:09
  Jauns.lv/LETA
Parlamenta lēmums par brīvdienas noteikšanu 29.maijā ir parādījis, ka Saeima spēj operatīvi pieņemt lēmumus, aģentūrai LETA norādīja Latvijas Pašvaldību savienības vadītājs Gints Kaminskis.

Tas esot pozitīvi, jo tad, kad atkal būs šāda nepieciešamība, Latvija šo iespēju varēs atkal izmantot.


Viņš atzina, ka arī pašvaldības šodien saskarsies ar kādām neērtībām, organizējot procesus, taču, viņaprāt, viss būšot kārtībā. Covid-19 pandēmijas laikā pašvaldības iemācījušās strādāt daudz operatīvāk un tikšot ar šo situāciju galā.

Kaminskis uzsvēra, ka galvenais esot neaizmirst to pozitīvo lādiņu, ko svētdien esam guvuši ar izcīnīto bronzas medaļu. To esot saņēmuši pat tie, kas nav hokeja fani, un tas esot neatsveram ieguvums.

"Neērtības aizmirsīsies, un paliks pozitīvais," piebilda Kaminskis.

LETA jau ziņoja, ka Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Citi šobrīd lasa

Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
"Kur bija Vaira, tur bija Imants, un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 3
Pievienot komentāru