Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

FOTO: Levits nakts melnumā noliek ziedus pie ASV vēstniecības un priecājas līdzi hokejistu panākumiem 2

Sabiedrība
2023. gada 29. maijā 16:34 2023. gada 29. maijā 16:34
 
Latvijas prezidents Egils Levits pēc Latvijas hokeja izlases uzvaras pret spēcīgo ASV valstsvienību paspēja gan apsveikt mūsu hokejistus klātienē Tamperē, gan, atgriežoties Rīgā, nakts melnumā nolikt ziedus pie ASV vēstniecības Rīgā – gluži kā to darīja daudzi citi Latvijas hokeja fani.

Egils Levits vakar, 28. maijā, gluži kā daudzi citi tūkstoši Latvijas hokeja fanu devās uz Tamperi, kur noskatījās aizraujošo hokeja spēli par trešo vietu. Pirms tam Levits ar kundzi devās pastaigā ar kundzi pa Tamperes ielām, aprunājās ar Latvijas hokeja faniem un labprāt pozēja fotogrāfiem kopā ar viņiem.


Savukārt pēc spēles Levits devās uz Latvijas hokejistu ģērbtuvi, kur pievienojās apsveicēju pulkam. Kā bija novērojams TV tiešraidē, Levits ļāva hokejistiem izbaudīt uzvaras garšu un necentās viņus “pārsteigt” ar kādu svarīgu uzrunu.

Prezidenta kanceleja arī publicējusi fotogrāfiju, kur Levits redzams noliekam ziedus pie ASV vēstniecības. Tiesa, tas notika jauns nakts melnumā, iespējams, pēc tam, kad viņš atgriezās no Tamperes, un lielākā daļa Latvijas fanu ASV vēstniecības apkārtni jau bija pametuši.

Viņš, iespējams, ir pirmais prezidents, kas pievienojies Latvijas hokeja fanu tradīcijai nolikt ziedus pie to valstu vēstniecībām, kas zaudējušas Latvijas izlasei.

Komentējot arī ziedu nolikšanu, Levits Twitter norāda: “Paldies par spēli!”

Citi šobrīd lasa

Šausminošs iemesls, kāpēc dziedātāja Dafija pazuda no šovbiznesa skatuves slavas virsotnē
"Kur bija Vaira, tur bija Imants, un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 3
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 4
Skatīt visus komentārus