Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Zaļie sparģeļi cepeškrāsnī

Sastāvdaļas
  • 1 kg zaļo sparģeļu
  • 4 ēdk. olīveļļas
  • rupjā jūras sāls
  • malti pipari
  • čili pārslas vai malti čili pipari
  • ķiploku pārslas
Lieliska piedeva gaļai un zivīm, bet brīnišķīgi garšo arī vieni paši. Ja nav pie rokas ķiploku pārslu, izmanto smalki sakapātu svaigu ķiploku.

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Plātī ieklāj cepampapīru.
2
Sparģeļiem nomizo apakšējo trešdaļu. Sparģeļus vienmērīgi izklāj uz plāts.
3
Apslaki ar eļļu un paviļā. Pārkaisi sāli, piparus, čili un ķiploku pārslas.
4
Liec krāsnī un cep apmēram 10 minūtes.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni