Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepeškrāsnī cepti dārzeņi ar saldo čili mērci

Sastāvdaļas
  • 1 baklažāns
  • 1 kabacis
  • 2 paprikas
  • 2 tomāti
  • 2–3 daiviņas ķiploka
  • 100 ml saldās čili mērces
  • 2 ēdk. olīveļļas
Ļoti ātri pagatavojams un viegls ēdiens – tev tikai jāsagriež dārzeņi, pārējo izdarīs cepeškrāsns. Dārzeņus var kombinēt ar putna gaļu vai zivi pēc savas izvēles. Ja saldā čili mērce šķiet par asu, tās vietā var izmantot saldskābo mērci.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Dārzeņus nomazgā un rupji sagriez. Ber cepamtraukā.
2
Ķiploka daiviņas izspied caur spiedi. Apslaki dārzeņus ar olīveļļu, pārlej pāri saldo čili mērci, uzliec izspiesto ķiploku un rūpīgi sajauc. Atstāj uz 15 minūtēm iemarinēties.
3
Cepamtrauku apklāj ar foliju un liec cepties 180 grādos 30 minūtes vai tik ilgi, līdz dārzeņi mīksti.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni