Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Deserts ar rabarberiem un bezē

Sastāvdaļas
  • 6 rabarberu kāti
  • 500 ml saldā krējuma
  • 300 g gaisīgu bezē cepumu
Ļoti ātri pagatavojams burvīgs, svaigs un kraukšķīgs deserts, kurā rabarberus var aizstāt arī ar citiem sezonas augļiem vai ogām, piemēram, zemenēm, lielogu mellenēm, avenēm vai pat āboliem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Rabarberus nomizo un sagriez plānās šķēlītēs.
2
Bezē cepumus sadrupini, taču nesaberz pavisam smalki – lai gabaliņi ir jūtami.
3
Uzputo saldo krējumu (bez cukura!) līdz putukrējuma konsistencei. Rabarberus un cepumus iemaisi putukrējumā un liec uz 20 minūtēm ledusskapī, lai garšas ievelkas. Pasniedz deserta trauciņos.

Pievienot komentāru

Deserti