Vistu spārniņi sojas mērces un medus glazūrā
Sastāvdaļas
- 2 kg vistu spārniņu
- 1 tējk. sezama eļļa
- 1 ēdk. sojas mērces
- 1/4 glāze medus
- 1/3 glāze Srirača vai cita asa čili mērce
- Sāls un svaigi malti melnie pipari
Spārniņi izdosies pikanti, tāpēc sriraču var viegli aizvietot citu, piemēram, saldo čili mērci.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, beigās pievieno vistu spārniņus. Atstāj marinēties uz vismaz 15 minūtēm.
2
Cepeškrāsni uzsildi uz 220 grādiem. Spārniņus liec cepties uz plāts vai cepamtraukā. Ik pa brīdim apmaisot, cep 30 minūtes.