Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pannā cepta vista ar rīsiem un rozīnēm

Sastāvdaļas
  • 500 g vistas filejas
  • 250 g basmati rīsu
  • 100 ml vistas buljona
  • 8 lielie loki ar sīpoliņiem
  • 4 ēdk. rozīņu
  • 3 ēdk. mandeļu bez miziņas
  • 4 ēdk. eļļas
  • 4 ēdk. baltvīna (ja vēlies)
  • 2 ēdk. šķidra medus
  • sāls, malti Kajēnas pipari
Rīsus var izvārīt agrāk, pat iepriekšējā dienā un uzglabāt ledusskapī.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uzliec vārīties rīsus atbilstīgi norādei uz iesaiņojuma. Tikmēr vistas filejas sagriez smalkās strēmelītēs un samaisi ar sāli, maltiem pipariem un medu. Lokus ar sīpoliņiem sagriez ieslīpos gredzenos
2
Pannā sakarsē eļļu, pievieno vistu un maisot cep 3–4 minūtes. Pievieno mandeles un cep vēl 2 minūtes.
3
Pievieno rozīnes, buljonu un vīnu, iemaisi vārītos rīsus un uz lēnas uguns sautē 3–4 minūtes. Iemaisi lokus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni