Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vraps ar humusu un spinātiem

Sastāvdaļas
  • 4 tortiljas plāceņi
  • 150 g gurķa
  • 100 g spinātu
  • 4 ēdk. saldā krējuma
  • 4 ēdk. humusa
  • 1 ēdk. sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka
  • sāls, malti pipari
Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uz pannas izkausē sviestu un viegli apcepini sakapātu ķiploku. Pievieno spinātus un maisi, līdz tie ir savītuši.
2
Pasāli, sapiparo, pievieno krējumu un ļauj minūti pasutināties.
3
Gurķi sagriez stienīšos.
4
Uz tortiljas uzsmērē pa karotei humusa un sutināto spinātu. Viducī ieliec gurķi un satin saskaņā ar saviem estētiskajiem principiem. Vrapu ietin cepampapīrā; lai drošāk, vari sastiprināt ar gumiju.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni