Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
pirmdiena, 14. oktobris
Fish steak with potatoes and leekfor your healthy dinner. Shallow depth, selective focus

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem

Sastāvdaļas
  • 1 līdaka (apm. 1,5-2 kg)
  • 1 kg kartupeļi
  • 2-3 burkāni
  • 1 gl. sausais baltvīns
  • 300g rabarberi
  • 1,5 tejk. rīvētas ingvera saknes
  • 100g cukurs
  • ūdens
  • sāls, pipari pēc garšas
Vēl viena garšīga un veselīga recepte. Vēl viens stereotips tiek lauzts - rabarberus izmanto arī otros ēdienos, pie zivīm un tas izrādās ir ļoti garšīgi. Trīs stihijas savienojas vienā ēdienā - uguns, zeme un ūdens )))) Rabarberi - zeme, līdaka - ūdens un tadžīna uz uguns ))))

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katliņā ieliet vīnu, pievienot ingveru, sagrieztus rabarberus, cukuru un sinepes un visu samaisīt. Uzkarsēt un 5-6 min. pavārīt līdz rabarberi sāk izšķīst. Noņemt no uguns. Atdzesēt. Šajā marinādē iemarinē uz nakti līdaku. Līdaku priekš tam nozvīņo, iztīra un sagriež porcijas gabalos.
2
Nākamajā dienā kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos. Burkānus nomizo un sagriež palielos gabalos.
3
Visu saliek tadžīnā kopā ar marinētu līdaku, pārlej ar ūdeni, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek vāku un sautē min. 30-40 līdz gatavībai. Pasniedz ar baltvīnu.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes