Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
ceturtdiena, 15. augusts
По-Русски
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadžīna ar vistu un baravikām

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistu spārniņu
  • 50g kaltētas baravikas
  • 200g šampinjonu
  • 1 tējk. karija
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
  • pāris zariņi dilles ar kātiem
Ir produkti, kuri gatavošanas procesā izveido īpašu garšas buķeti. Šoreiz tās ir baravikas un vistas gaļa. Un, protams, īpaši šīs garšas nianses jūtamas gatavojot tadžīnā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Baravikas iemērc ūdenī uz 15 min. Šampinjonus notīri un sagriez daiviņās.
2
Tadžīnā uzkarsē eļļu, pievieno smalki sakapātus ķiplokus un apcep spārniņus no abām pusēm. Pievieno dilles, šampinjonus, pārlej ar ūdeni, kur bija iemērktas baravikas, pārkaisi ar kariju, sāli, pipariem un uzliec tadžīnas vāku. Spicītē ielej ūdeni un sautē uz mērenas uguns apmēram 40 min.
3
Pasniedz ar svaigiem salātiem un sviestā ceptiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes

Tadžīna ar balto amūru

Tadžīna ar balto amūru
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar cūkgaļas šašliku

Tadžīna ar cūkgaļas šašliku
Patīk Komentēt Ieteikt

Vistas un sālītu citronu tadžīna

Vistas un sālītu citronu tadžīna
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar jēra ribiņām

Tadžīna ar jēra ribiņām
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar vērša cisku un kanēli

Tadžīna ar vērša cisku un kanēli
Patīk Komentēt Ieteikt

Jērgaļas tadžīna ar olīvām un zaļajām pupiņām

Jērgaļas tadžīna ar olīvām un zaļajām pupiņām
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar ribiņām un balzametiķi

Tadžīna ar ribiņām un balzametiķi
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar vistu un burkāniem

Tadžīna ar vistu un burkāniem
Patīk Komentēt Ieteikt

Tadžīna ar maltās gaļas bumbiņām

Tadžīna ar maltās gaļas bumbiņām
Patīk Komentēt Ieteikt