Kraukšķīga bekona uzkoda 1
Sastāvdaļas
- 300g plāni sagrieztas bekona šķēles
- 6 ēd.k. medalus
- 3 ēd.k. bbq mērce
- 1 ēd.k. saldskābā čili mērce
Šīs kraukšķīgās, nedaudz sāļas, nedaudz saldenas un pikantas bekona šķēles ir ideāla uzkoda pie alus glāzes.
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Sagatavo cepešpannu. Dziļākā cepešpannā ieklāj cepamo papīru un ievieto restes.
2
Nelielā bļodā sajauc kopā alu, bbq mērci un čili mērci.
3
Ar šo maisījumu apsmērē bekona šķēles un liek uz restēm. Cep 10-15 minūtes, tad bekonu apgriež otrādi, apsmērē vēlreiz ar mērci un cep vēl 10-15 min.
4
Tad bekonu uz restēm atdzesē. Pasniedz kā uzkodu pie medalus vai cita alus.
1 komentārs