Dzeramnaudas pasaulē un Latvijā: cik atstāt, lai neaizvainotu apkalpotājus 2
Kanādas apdrošināšanas uzņēmums “HelloSafe” publicējis pētījumu par dzeramnaudām restorānos – dāsnākie ir ziemeļamerikāņi.
3. martā
Kanādas apdrošināšanas uzņēmums “HelloSafe” publicējis pētījumu par dzeramnaudām restorānos – dāsnākie ir ziemeļamerikāņi.
Vai pavārmākslā pastāv absolūtā garša, tāpat kā absolūtā dzirde mūzikā? Kas rada TOS ēdienus, kas kā dzeja – paņem, sajūsmina, liek ietrīcēties ne tikai ēdmaņa kuņģim? Kas ir gastropoētika?... Mārtiņš Sirmais: “Kulinārijas lielākie komponisti ir nācijas, senās kultūras, kuras ir radījušas pamatlietas. Un mēs tās lietojam joprojām, jo ēdienam ir ļoti svarīgs laika nogrieznis, kurā tas izaug un attīstās.”