Jaunākajās bildēs Putins jau atkal iekrampējies mēbelēs 1

Pasaulē
2022. gada 23. novembrī 15:09 2022. gada 23. novembrī 15:09
  Jauns.lv
Pēc jaunākajiem fotoattēliem, ko izplatījis Kremlis, turpinās spekulācijas par Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības stāvokli. Jaunākajās fotogrāfijās viņš jau atkal redzams, iekrampējies krēsla roku balstā un galda malā.

Otrdien Putins tikās ar Kubas prezidentu un valsts komunistiskās partijas līderi Migelu Diasu-Kanelu. Abi aizvadījuši sarunu, sēžot viens otram pretī kamīna priekšā. Fotoattēlos un video no tikšanās vietas redzams, ka Putins neveiklā pozā sēž krēslā, ar kreiso roku iekrampējoties tā roku balstā. Arī Krievijas 70 gadu vecā vadoņa kājas ik pa brīdim raustījušās.

Putins ticies ar Kubas prezidentu (Foto: VIA REUTERS)

Ar savu Kubas kolēģi Putins Maskavā atklāja pieminekli Kubas revolucionārajam līderim Fidelam Kastro un cildināja abu valstu "tradicionālo draudzību".

"Padomju Savienība un Krievija vienmēr ir un turpina atbalstīt Kubas iedzīvotājus viņu cīņā par neatkarību un suverenitāti. Mēs vienmēr esam iestājušies pret jebkāda veida ierobežojumiem, embargo, blokādēm un tā tālāk. Mēs vienmēr esam atbalstījuši Kubu starptautiskajā arēnā un redzam, ka Kuba ieņem tādu pašu nostāju pret Krieviju," uzrunā sacīja Putins.

Savukārt trešdien Putins ticies ar Krievijas uzņēmuma "Uralchem Group" padomes priekšsēdētāju Dmitriju Mazepinu. Arī tad klāt bijis fotogrāfs.

Abi sēdējuši pie neliela koka rakstāmgalda, ko Putins bieži izmanto, vadot sanāksmes.

Putins ticies ar Krievijas uzņēmuma "Uralchem Group" padomes priekšsēdētāju Dmitriju Mazepinu (Foto: AP/Scanpix)

Līdzīgi kā tiekoties ar Kubas prezidentu, arī šoreiz Putins nofotografēts, cieši satvēris rakstāmgalda malu, tagad gan ar labo roku.

Saistītās ziņas

Putinam ir vismaz trīs dubultnieki: Ukrainas izlūkdienests atklāj, kā tos atpazīt 4
Eksperte analizē Putina ķermeņa valodu: atklāj kādu viņam neraksturīgu emociju
Kas notiek ar Putina kājām? Turpinās spekulācijas par viņa veselības stāvokli 5

Zināms, ka jau pirms Putins šī gada 24.februārī deva pavēli saviem militārajiem spēkiem iebrukt Ukrainā, klīda runas par viņa veselības stāvokli. Kopš tā laika novērots arvien vairāk pazīmju, ka Putina veselība varētu būt nopietni sašķobījusies.

Piemēram, Uzvaras dienas parādē maijā Krievijas vadonis novērots, šķietami klibojot, turklāt sēžot uz viņa kājām uzsegta sega. Savukārt aprīlī viņš ticies ar Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu, un tieši toreiz pirmo reizi sabiedrība ievēroja, ka Putins cieši iekrampējies galda malā. Kopš tā laika viņš šādā pozā ir manīts vairākkārt.

Daudzas vadošās militārās un drošības amatpersonas, kā arī oligarhi uzskata, ka Putins mirst vai ir smagi slims. Krievijas neatkarīgais medijs “Projekt” veicis izmeklēšanu un noskaidrojis, ka Kremļa līderis konsultējas ar otolaringologiem un ķirurgiem, konkrēti tiem, kas specializējušies onkoloģijā un nodarbojušies ar vairogdziedzera problēmām.

Kremlī šo informāciju, ka Putinam ir vēzis, noliedz.

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
Pievienot komentāru