VIDEO: "Gruzīns atbrauca uz koncertu!" Okupanti publicē īpaši derdzīgu video, kurā ar vijoli ņirgājas par gūstekni 2

Pasaulē
2023. gada 5. aprīlī 19:25 2023. gada 5. aprīlī 19:25
  Jauns.lv
Noziedzīgā militārā grupējuma “Vagner” sociālajos tīklos izplatīts video, kurā, kā viņi paši apgalvo, redzams kāds Ukrainas pusē karojis gruzīnu izcelsmes vīrietis. Nav skaidrs, vai video redzamais cilvēks ir dzīvs, tikmēr sagūstītāji viņa ģimenei vēsta: “Mājās varat viņu negaidīt.”

Konkrētais video izplatīts ar Vladimiram Putinam pietuvinātā Jevgēņija Prigožina militāro grupējumu “Vagner” saistītos “Telegram” kontos.

Video redzams, kā kaujinieki ir sagūstījuši kādu vīrieti, kurš, pēc viņu teiktā, ieradies Ukrainā no Gruzijas, lai karotu pret krieviem.

Pēcāk gan noskaidrojies, ka vīrieti sauc Vitālijs un viņš ir no Doneckas reģiona. Pirms kāda laika viņš bija paguvis aprunāties ar Ukrainas medijiem, sūdzoties par dzīves apstākļiem.

Viens no “vagneriešiem” videoklipā ar aizsegtu seju greizi spēlē vijoli un sit ar lociņu pa galvu minētajam gūsteknim, kurš ir pietīts ar līmlenti pie krēsla un uz notiekošo nereaģē.

Cits kaujinieks kādā brīdī aiz auss piepaceļ nekustīgā gūstekņa galvu. Uz pieres viņam okupanti ir uzrakstījuši vārdu “Gruzīns”.

Pie video sociālajos tīklos ir pievienots arī teksts, kurā kaujinieki vēršas pie gūstekņa ģimenes, sakot, ka viņu mājās var nemaz negaidīt.

Sagūstītais esot “algotnis” un tātad var necerēt uz žēlsirdību. Video ir dzirdami arī  izņirgāšanās procesā iesaistīto okupantu smiekli.

Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Putins atzīst, ka viņa ģimenē jau mācās ķīniešu valodu
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Skatīt visus komentārus