Jurijs Kuklačovs (ekrānuzņēmums no "X")

Leģendārais krievu "kaķu klauns" Kuklačovs tieši no 75 gadu jubilejas svinībām ar infarktu nonācis slimnīcā; pavisam nesen viņš aicināja bombardēt Eiropu 3

Pasaulē
14. aprīlī 17:15 2024. gada 14. aprīlī 17:15
 
Ārzemju
nodaļa
| Jauns.lv
Leģendārais krievu klauns un kaķu teātra dibinātājs Jurijs Kuklačovs, kurš pirms dažām nedēļām aicināja bombardēt “nelietīgo Eiropu”, tieši no savas 75 gadu jubilejas svinībām nokļuvis slimnīcā ar plašu infarktu. Māksliniekam kļuva slikti 12. aprīlī viņa jubilejas koncertā ar tagad jau ironisku nosaukumu “Vislabsirdīgākais klauns”.

Kuklačovam veikta sirds operācija, viņš smagā stāvoklī atrodas slimnīcā. Operācijas laikā viņam esot apstājusies sirds, un tajā viņam implantēti pieci stenti, vēsta Krievijas ziņu aģentūra “RIA Novosti”. Viņa dēls pastāstīja, ka pašlaik tēvs ir nācis pie samaņas un jau dod norādījumus par sava jubilejas pasākuma turpmāko rīkošanu.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pēc Piemaskavas “Crocus City Hall” notikušā terora akta Krievijā pastiprinājās histērija, notikušajā ierasti vainojot Ukrainu un Rietumus, un Kuklačovs piebiedrojās plašajam asinskārās “radošās inteliģences” korim.

Martā viņš izteicās laikrakstam “Moskovskij komsomoļec”, ka teroristu uzbrukums skaidri parādījis, ar ko Krievija cīnās “speciālajā militārajā operācijā” un tai ir jādod varens trieciens “visiem netīrajiem un nekrietnajiem cilvēkiem, kas stāv aiz tīrā un skaistā iznīcināšanas”. “Mūsu tauta tagad ieraudzīja, ko ar mums izdarīs Rietumi un Eiropa, ja viņi, nedod dies, mūs uzvarēs. Viņi mūs apšaus kā irbītes, viņi mums iemontēs čipus, lai mēs būtu viņu vergi. Viss ir ļoti skaidrs,” toreiz stāstīja leģendārais klauns.

Taču nolādētajiem rietumniekiem nekas nesanāks! “Viņi nesaprot vienu: pēc tādām traģēdijām viņi, tieši otrādi, paceļ tautas garu. Mums nav un nevar būt nekāda apjukuma, nekādas kurnēšanas. Mums visiem vajag tagad savākties un dot varenu prettriecienu visiem tiem nešķīsteņiem, kas savākušies Eiropā. Pret mums ir savākusies visa rietumu pasaule. Bet musulmaņu pasaule, tieši otrādi, ir par mums. Jo viņi ir sapratuši, ka nedrīkst uzticēties nekrietniem, netīriem, vienaldzīgiem cilvēkiem, kuri visu būvē uz tīrā un skaistā iznīcināšanas. Mēs to ieraudzījām savām acīm,” ne aci nepamirkšķinādams saka Kuklačovs, kurš par tādu Islāma valsti un tās atbildības uzņemšanos neko nav dzirdējis, acīmredzot, visu uzmanību pievēršot tikai televizoram.

Saistītās ziņas

Eiropas Parlamenta "noderīgais idiots" vaino Ukrainu "Crocus City Hall" terora aktā
Krievija nepieņems Rietumu palīdzību "Crocus City Hall" terora akta izmeklēšanā. "Neļausim attaisnot Ukrainu!" saka Lavrovs
"Kāda Islāma valsts? Ukraina! Bet pasūtītāji ir Amerika ar britiem", Krievijas drošībnieku šefiem viss skaidrs par vainīgajiem "Crocus City Hall" terora aktā 1

Atbilde var būt tikai viena, saka savulaik arī Latvijā ļoti iemīļotais klauns, kurš tāpat kā vairums citu kaimiņvalsts “inteliģences” pārstāvju ir pārvērties līdz nepazīšanai. “Mums ar viņiem jārunā vēl asāk, nežēlot. Viņi grasās dot tālas darbības raķetes? Tie, kuri dos — noziedznieki, Tātad arī viņus vajag bombardēt. Kādēļ gaidīt? Eiropas pilsētās visi sēž paēduši, dzer šampanieti. Kad viņi sapratīs, ka pie viņiem no Sibīrijas var atlidot mūsu raķete, sapratīs, ka mēs neesam kucēni, kurus var apšaut. Mēs esam stiprini un vareni cilvēki, kas var dot ļoti nopietnu prettriecienu.”

Mīkstsirdīgais klauns aicina izrēķināties arī vietējiem, kuri uzdrošinās kaut ko pīkstēt pret vadoni. “Bet tos, kuri sevišķi kaut ko iedomājas, var arī kaut kādā salā noslīcināt, lai nemaisās pie horizonta un nerada jukas. Nu ko lai dara, tagad laiki tādi, par laimi, ir vajadzīgie ieroči. Mūsu prezidents par to pateica,” saka Kuklačovs.

Viņam toreiz piebiedrojās arī krievu dziedātājas Valērijas vīrs, producents Josifs Prigožins. Viņš aicina atjaunot veco labo tradīciju publiski izpildīt nāvessodus pilsētu laukumos. “Šie nelieši ir jāiznīcina publiski. Sarkanajā laukumā. Aizvilkt viņus tur un viņu ģimeņu un bērnu acu priekšā sarīkot publisku sadedzināšanu,” viņš dalījās ar saviem sapņiem tam pašam izdevumam. “Lai mani apsūdz, par ko grib, bet es uzskatu, ka tas ir jādara. Katram maitasgabalam ir jāzina: kurš pie mums ar zobenu atnāks, tas no šī zobena arī mirs!”

Histēriju viens no pirmajiem aizsāka Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš ieņem Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu. Uzreiz pēc “Crocus City Hall” terora akta prasīja iznīcināt ne tikai teroristus, bet arī, protams, Ukrainas amatpersonas un ne tikai tās. “Viņi visi ir jāatrod un bez žēlastības jāiznīcina kā teroristi, Ieskaitot tādu ļaundarību pastrādājušās valsts oficiālās amatpersonas. Nāve par nāvi!” Vēlāk viņš piebilda: “neatkarīgi no izcelsmes valsts un statusa — tagad mūsu legālie un galvenie mērķi. Gaidiet, maitasgabali!”

Jau ziņots, ka 22.martā bruņoti uzbrucēji atklāja uguni koncertzālē "Crocus City Hall", kas atrodas Piemaskavas pilsētā Krasnogorskā. Apšaude sākās neilgi pirms rokgrupas "Piknik" koncerta, bet vienlaikus citā zālē notika Ļeņingradas apgabala simfoniskā orķestra koncerts. Uzbrukumā tika nogalināti 137 cilvēki, vēlāk slimnīcā no ievainojumiem nomira vēl daži cilvēki, un pašlaik upuru skaits ir sasniedzis 145 cilvēkus, bet ievainoto — 551. Atbildību par uzbrukumu uzņēmās "Islāma valsts".

Krievija ir paziņojusi par aizdomās turēto personu, kā arī terorakta izpildītāju arestu, un visaugstākās amatpersonas, Kremļa diktatoru Vladimiru Putinu ieskaitot, ir noraidījušas "Islāma valsts" atbildības uzņemšanos, bet turpina ne vien vainot Ukrainu, bet aizvien biežāk apsūdzēt rietumvalstis šī terora akta organizēšanā, kaut gan ASV jau marta sākumā brīdināja Krieviju par terora akta iespēju.

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Skatīt visus komentārus