44 gadus vecā "mīļākā" komentē runas, ka viņa Maskavā dzīvo kopā ar vācu miljardieri, kurš pasludināts par mirušu

Pasaulē
19. aprīlī 10:19 2024. gada 19. aprīlī 10:19
 
Ārzemju
nodaļa
| Jauns.lv
44 gadus vecā Veronika Ermilova komentējusi medijos izskanējušos apgalvojumus, ka viņa ir tā, ar kuru kopā Maskavā dzīvo par mirušu pasludinātais vācu miljardieris Karls Erivans Haubs.

Gandrīz trīs gadus bijušais "Tengelmann" boss Karls Erivans Haubs oficiāli tiek uzskatīts par mirušu. Vācijas miljardieris bez pēdām pazuda Šveices Alpos. Taču apstākļi, kādos viņš pazuda, joprojām tiek uzskatīti par noslēpumainiem. Izskanējušas aizdomas, ka uzņēmējs inscenējis savu nāvi un dzīvo Maskavā kopā ar savu krievu mīļāko.

Tobrīd 58 gadus vecais Karls Erivans Haubs pazuda bez vēsts, atstājot aiz sevis sievu, divus bērnus un lielu uzņēmumu - Vācijas lielveikalu un mazumtirdzniecības gigantu "Tengelmann Group", kam viņš bija daļējs īpašnieks.

Tagad izskanējusi informācija, ka viņš Maskavā "dzīvo kopā ar mīļāko" - 44 gadus veco Veroniku Ermilovu.

Taču Ermilova apgalvo, ka neko no uzņēmēja nav dzirdējusi, kopš viņš devās pārgājienā uz Materhornu.

"Nē, esmu precējusies, neviens pie manis neskrēja," atsaucoties uz "REN TV" raksta "Daily Mail". "Man ar viņu bija tikai darba attiecības," viņa sacīja.

"Es nedzīvoju ar vācu miljardiera Maskavā. Tās ir viltus ziņas. Manā lokā nav miljardiera, esmu precējusies, man ir bērns."

Viņa arī noliedza, ka pirms viņa pazušanas būtu saņēmusi 13 zvanus no Hauba.

Ermilova pastāstīja, ka Haubs bijis Sanktpēterburgas pasākumu aģentūras klients, kurā viņa strādājusi.

Tāpat Ermilova noliedza, ka būtu Krievijas Federālā drošības dienesta aģente vai spiedze, jo uzstāja, ka viņai ir tikai darba attiecības ar Haubu.

"Es nedzīvoju kopā ar miljardieri, tās visas ir kaut kādas viltus ziņas. Es strādāju kompānijā, viņa kompānija bija mūsu klients. Mēs viens otru pazinām caur lietišķām attiecībām. Strādāju pasākumu aģentūrā Sanktpēterburgā," sacīja sieviete.

"Viņš šeit ieradās diezgan bieži, viņiem šeit bija arī liels bizness, mēs sniedzām dažādus pakalpojumus, kas mums tika pasūtīti. 2018. gadā, kad tas notika, uzzinājām, ka viņš kalnos gājis bojā. Un tagad es lasu, ka notiek šī nesaprotamā izmeklēšana, kurā tika nolemts, ka viņš aizbēdzis pie manis uz Maskavu," uz izskanējušo ziņu nepatiesību uzstāja Ermilova.

Citi šobrīd lasa

Nepālas algotņi masveidā dezertē no Krievijas okupācijas armijas 1
Skinhedi ālējas Vecrīgā - var piekaut kurpju šņoru krāsas dēļ 9
Lielākajai daļai cilvēku neizdosies pensionēties 65 gadu vecumā. Kāpēc tas kļūst nereāli? 5
Pievienot komentāru