Publicitātes

Spāru svētkus svin UPLEVEL HOME unikāla koncepta mājokļu projekts Rīgā

Bizness un ekonomika
18. martā 11:58 2024. gada 18. martā 11:58
  Reklāmas projekts
UPLEVEL HOME biznesa klases mājokļu projekta ēka sasniegusi augstāko punktu - 2024. gada 12. martā Pūces ielā 14, Rīgā nosvinēti Spāru svētki.

Pieprasītākajā Rīgas mikrorajonā Purvciemā tiek būvētas augsta komforta rindu mājas. Iedzīvotāji šo apkaimi atzīst kā vienu no rosīgākajiem un ērtai dzīvošanai piemērotākajiem kvartāliem. Mūsdienīgo un energoefektīvo mājokļu atrašanās vieta izvēlēta ar mērķi sniegt to īpašniekiem galvaspilsētas priekšrocības, saglabājot privātumu un dabas tuvumu.

Pirmajā kārtā tiks uzbūvēti 7 divstāvu mājokļi ar privātu jumta terasi.

Foto: Publicitātes

Sekojot videi draudzīgu mājokļu attīstības tendencēm, īpaši padomāts par efektīvu dzīvojamās platības izmantošanu. Telpu plānojums ietver funkcionālu un ergonomisku sadalījumu. Plaši logi un augsti griesti apvienojumā ar apsildāmām grīdām gādās par komfortu ģimenēm ar bērniem un mājdzīvniekiem. Katram mājoklim atsevišķi ir nodrošināta centralizētā ventilācijas sistēma ar rekuperāciju, kas sniedz tīru un svaigu gaisu ikvienā telpā. Mājokļu būvniecībā un apdarē tiek izmantoti uzticamu ražotāju īpaši atlasīti materiāli un pielietotas ilgtspējīgas būvdarbu tehnoloģijas.

Latvijā unikālais "UPLEVEL 2in1" koncepts paredz iespēju ar minimāliem ieguldījumiem jauno īpašumu sadalīt divos funkcionālos 2-istabu vai 3-istabu mājokļos. Īpašniekam rodas iespēja izīrēt vienu vai abus mājokļus.

Foto: Publicitātes

UPLEVEL HOME mājokļu teritorijā iedzīvotāju ērtībām būs pieejamas 14 autostāvvietas ar elektroautomašīnu uzlādēšanas iespējām. Piebraucamā ceļa un autostāvvietu seguma labiekārtojumu veidos bruģis, iekopts zāliens un ainaviski veidoti apstādījumi, kā arī būs iekārtots aktivitāšu, atpūtas un bērnu rotaļu laukums. Ēkas apkārtnes teritorija būs nožogota. Iekļūšana mājokļos notiks ar mūsdienīgu drošības kontroles sistēmu. Īpašniekiem būs iespēja uzstādīt saules kolektorus uz jumta terases.

Jaunbūves teritorija pieguļ klusajai un zaļajai Pūces ielai ar zemu satiksmes intensitāti, kas vienlaikus ļauj ātri sasniegt gan pilsētas centru, gan visu, kas nepieciešams ērtai ikdienai – skolas, bērnudārzus, veikalus, sporta klubus, ēdināšanas iestādes un ne tikai. Esošās infrastruktūras priekšrocības pilsētniekiem nodrošina ērtu un ātru iespēju nokļūt arī ārpus Rīgas, kas lielai daļai iedzīvotāju kļūst arvien svarīgāk.
Būtiski atzīmēt, ka pēdējo gadu laikā Pūces ielas apkaime piedzīvojusi strauju jaunceltņu skaita pieaugumu, kur savus dzīvokļu projektus realizējuši vairāki vadošie nekustamo īpašumu attīstītāji Baltijā - “Hanner” un “Bonava Latvija”.

Foto: Publicitātes

UPLEVEL HOME projekts izstrādāts mūsdienīgiem un prasīgiem pilsētniekiem, paredzot ilgtspējību un energoefektivitāti ikvienā detaļā.

"Jūtot stabilu pieprasījumu pēc mūsdienīgi izplānotiem mājokļiem ar privātuma saglabāšanas iespējām, mēs - UPLEVEL HOME komanda, radījām konceptu, kas atbilst tālredzīgu klientu vajadzībai uzlabot dzīves līmeni un kvalitāti. Pirms vairākiem gadiem mēs pamanījām, ka Rīgā ir niecīgs dzīvojamo platību piedāvājums segmentā starp dzīvokli un privātmāju. Ar šī projekta realizāciju un līdzīga mājokļu tipa būvniecības turpināšanu nosegsim radušos pieprasījumu pēc pārdomātiem, kvalitatīviem mājokļiem dinamiskā lokācijā ar zemām uzturēšanas izmaksām," uzsver projekta attīstības vadītājs Edgars Mass.

Mājokļu projekta realizācija uzsākta 2021. gadā. Tehnisko projektu izstrādāja arhitektu birojs “RS Arhitekti” galvenās arhitektes Rasmas Svētiņas vadībā. Objekta būvuzraudzību
nodrošina SIA "INGENIA" atbildīgais būvuzraugs Matīss Keivs. Būvniecības darbi sākti 2023. gada aprīlī, pasūtītājs – Wiser Home, SIA.

Foto: Publicitātes

Projekta būvniecības darbus veic ģenerāluzņēmums UPLEVEL CONTRACTOR SIA. Pamatu betonēšanas un sienu mūrēšanas darbus augstākajā kvalitātē veica pieredzējis un atbildīgs būvuzņēmums "VARSTOCK".

UPLEVEL HOME projekta 1. kārta ar 7 mājokļiem tiks pabeigta 2024. gada otrā pusē, savukārt, 2. kārta ietver 10 mājokļus un tās realizācijas termiņš 2026. gada vidus.

Foto: Publicitātes

Mājokļu rezervācijas un iegādes process tiks uzsākts šī gada maijā. Līdz apdares darbu pabeigšanai pircējiem būs iespēja izvēlēties sev piemērotākos materiālus, saskaņojot arī toņus individuālai mājīguma sajūtai.

Sekot līdzi jaunumiem un uzzināt vairāk informācijas par projektu var mājaslapā: www.uplevel.lv

Aktuālākā informācija par projekta attīstības gaitu sociālo tīklu profilos:

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar UPLEVEL HOME

Citi šobrīd lasa

"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī