Publicitātes foto

T/c “Origo” atklāts interjera dizaina veikals “Home&You”, kā arī “Virši” koncepta veikals

Bizness un ekonomika
25. martā 10:47 2024. gada 25. martā 10:47
  Reklāmas projekts
Piedāvājot apmeklētājiem daudzveidīgu iepirkšanās pieredzi, multifunkcionālajā tirdzniecības centrs “Origo” turpina paplašināt piedāvājuma klāstu.

T/c “Origo” atklāts viens no starptautiski vadošajiem mājas interjera un dizaina preču veikaliem “Home&You”, kas piedāvā modernus un stilīgus risinājumus. Tikko t/c “Origo” atvērts arī vietējā Latvijas zīmola “Virši” koncepta veikals, nodrošinot ērtu un mūsdienīgu iepirkšanos steidzīgajiem galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

Uzņēmuma “Linstow Baltic” un multifunkcionālā centra “Origo” komercdirektore Evija Majevska uzsver: “Ikdienā rūpīgi sekojot pircēju paradumiem un vēlmēm, apmeklētājiem tiek sniegta pilnvērtīgas un ilgtspējīgas iepirkšanās, atpūtas un maltīšu, kā arī pakalpojumu saņemšanas iespējas. Mēs augstu novērtējam to, ka mūs izvēlas gan starptautiski zināmi zīmoli, gan vadošie Latvijas uzņēmumi, kuru sniegtie pakalpojumi ir novērtēti un sabiedrībā iecienīti. Esam pārliecināti, ka šis būs lielisks papildinājums t/c “Origo” plašajam piedāvājumam un sniegs patīkamu iepirkšanās pieredzi ikvienam apmeklētājam.”

Tirdzniecības centrs “Origo” ir viens no plašākajiem un modernākajiem iepirkšanās centriem pašā Rīgas sirdī, ko pērn apmeklēja vairāk nekā 20 miljoni Rīgas iedzīvotāju un pilsētas viesu. Pateicoties ērtai un pieejamai atrašanās vietai, kā arī pārdomātai nomnieku izvēlei, t/c “Origo” nodrošina daudzveidīgu veikalu un pakalpojumu piedāvājumu. Tāpēc arvien vairāk rīdzinieku un pilsētas viesu priekšroku dod tieši t/c “Origo”.

Mājlietas un moderni interjera priekšmeti “Home&You”

Jaunatklātais interjera un dizaina preču veikals “Home&You” ir starptautisks zīmols, kas plaši pārstāvēts vairāk nekā 160 pasaules valstīs. T/c “Origo” apmeklētājiem “Home&You” piedāvā daudzveidīgu mājlietu un interjera dekoru izvēli, kā arī dāvanas un mūsdienīga dizaina risinājumus jebkura interjera vajadzībām.

“Home&You” Rīgas jaunākajā veikalā ikvienam apmeklētājam būs iespēja izbaudīt plašu un daudzveidīgu preču izvēli visām mājokļa telpām – no dzīvojamās istabas līdz guļamistabai, virtuvei un vannasistabai. “Home&You” apvieno mūsdienīgu dizainu un funkcionalitāti, piedāvājot daudzveidīgu produktu klāstu. Tas ir aprīkots ar visu nepieciešamo, lai jebkuru mājokli padarītu skaistāku un komfortablāku, kā arī rosinātu fantāziju jaunām interjera labiekārtošanas idejām.

“Virši” – jau otrais koncepta veikals pašā Rīgas sirdī

Rīgas centrā strādājošie augstu novērtē mūsdienu steidzīgajam ritmam piemēroto t/c “Origo” daudzpusīgo un ērto piedāvājumu, tāpēc durvis apmeklētājiem vēris “Virši” koncepta veikals, nodrošinot ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās vidi steidzīgiem galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem. “Virši” koncepta veikals atrodas tirdzniecības centra “Origo” 1. stāvā un tas ir jau otrais “Virši” koncepta veikals, kas atrodas pašā Rīgas sirdī, ārpus ierastās degvielas uzpildes staciju vides.

Jaunajās, 130 kvadrātmetrus plašajās “Virši” koncepta veikala telpās ir pieejams pārdomāts un īpaši atlasīts preču klāsts: kvalitatīvas un veselīgas uzkodas, daudzveidīgi dzērieni un ikdienā nepieciešamas preces atbilstoši t/c “Origo” tuvumā esošo biroju ēku iemītnieku, kā arī pilsētas centra iedzīvotāju un viesu vajadzībām.

“Virši” koncepta veikalā ikviens t/c “Origo” apmeklētājs varēs iegādāties siltas, pilnvērtīgas pusdienas vai ieskriet pēc iemīļotas, svaigi grauzdētas kafijas un veselīgām uzkodām.

Stāvvieta vienu stundu bez maksas un iespēja nomazgāt auto

T/c “Origo” ir ērti pieejams gan tiem, kuri uz pilsētu dodas ar sabiedrisko transportu, gan tiem, kuri pārvietojas ar privāto automašīnu (tostarp elektroauto) vai velosipēdu. Klientu ērtībai t/c “Origo” pazemes stāvvietā tiek piedāvātas 248 ērtas autostāvvietas, kā arī elektroauto uzlādes punkti un 100 drošas velosipēdu novietnes aktīvā dzīvesveida cienītājiem.

Turklāt t/c “Origo” klientiem ir iespēja novietot auto drošā un ērtā pazemes autostāvvietā pašā Rīgas centrā vienu stundu bez maksas, saņemto bezmaksas autostāvvietas kuponu t/c “Origo” informācijas centrā, uzrādot tās pašas dienas pirkuma čeku par jebkuru summu.

Papildus apmeklētāju ērtībām t/c “Origo” pazemes autostāvvietā P1 un P2 ir pieejama “WashCar” auto mazgātava, kas ietver auto virsbūves mazgāšanu, salona tīrīšanu un citus auto uzkopšanas papildu pakalpojumus.

Tirdzniecības centrā “Origo” pieejams plašs iecienītu vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, kā arī plašs kafejnīcu un restorānu piedāvājums dažādām gaumēm un dzīves svinēšanai, lai t/c “Origo” apmeklētājiem būtu ērti vienuviet saņemt visu ikdienā nepieciešamo.

Par t/c “Origo”

2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais tirdzniecības centrs “Origo” ir viens no modernākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. Jaunās ēkas pirmajos trīs stāvos izvietotas ērtas tirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju telpas, savukārt ēkas augšējos trīs stāvos atrodas “Origo One” biznesa centrs ar augstvērtīgiem A klases birojiem. Tirdzniecības centrā “Origo” pieejams plašs vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, tostarp “Home&You”, “Springfield”, “Women’secret”, “Ivo Nikkolo’’, “Reserved”, “Lindex”, “Douglas”, “Sportland’’, “Skechers”, “Sinsay”, “Multilukss”, “LMT”, “Virši”, “Euronics”, “AIOO”, “Vapiano”, “Gan Bei”, “Rimi Hyper”, “Rimi Mini”, “Veselības centrs 4” un “E. Gulbja Laboratorija".

Plašāka informācija: www.origo.lv.

Citi šobrīd lasa

"Es jūtos kā karaliene!" - Katrīne Vasiļevska blondīne ir tikai sirdī
Astronomi pirmo reizi ārpus Saules sistēmas novēro neparastu parādību 1
Plaši apmeklētā Lielajā talkā sakopj 1149 vietas visā Latvijā; daži atradumi pārsteidz daudzus