Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pušķotāju vidū bija gan Kristīne Garklāva un Renārs Zeltiņš (attēlā), gan Evelīna Strazdiņa, Intars Rešetina, Kaspars Gorkšs un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Skat, kā slavenības pirms Jāņiem Bērnu slimnīcu pucēja! FOTO

Slavenības
2013. gada 23. jūnijā 05:04 2013. gada 23. jūnijā 05:04
 
Jau ceturto gadu īsi pirms līgosvētkiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas rotaļu laukumā, notika priecīgs un atraktīvs Jāņu pasākums – jāņuzāļu vītnes vīšana, lai uzmundrinātu tos mazos pacientus, kuri veselības likstu dēļ ir spiesti pavadīt vasaras skaistākos svētkus slimnīcā.

Pēc uzpīšanas ar šo vītni tika izrotāti slimnīcas galvenie vārti, lai svētku sajūta iekļūtu arī aiz šiem vārtiem – slimnīcas nodaļās. Pasākumu vadīja Renārs Zeltiņš, bet kopā ar bērniem un slimnīcas personālu savu roku Jāņu vītnei pielika aktieri Intars Rešetins un Karīna Tatarinova, motosportists Lauris Freibergs, TV raidījumu vadītājas Evelīna Strazdiņa un Kristīne Garklāva, Latvijas futbola valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs un citi. Ar priekšnesumiem uzstājās deju ansamblis un meiteņu vokālā grupa. Bērnus vizināja ar ponijiem, puikām, protams, lielākais prieks bija Par Laura Freiberga atgādāto motociklu.


Kasjauns.lv/ Foto: Inta Mengiša

Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Pievienot komentāru