Apmeklējot mūzikas festivālu „Coachella”, sievišķīgais modelis Andrejs Pedžičs (pa labi) un viņa draudzene ieturējuši vienotu ģērbšanās stilu. Andrejs piedevām parādījis arī savu tik tikko piesegto dibenu.

Pasaulē skaistākais puisis izrāda tvirto pēcpusi īsos šortiņos. FOTO

Slavenības
2013. gada 18. aprīlī 15:10 2013. gada 18. aprīlī 15:10
 
Pasaulē populārākais androgīnais modelis Andrejs Pedžičs (21) savā „Instagram” blogā ievietojis pikantu bildīti, kas uzņemta „Coachella” festivāla dienās.

Androgīnais jaunietis, kura sievišķīgo ārieni ar prieku ekspluatē modes industrijas pārstāvji, nesen apmeklējis populāro mūzikas festivālu „Coachella”, kas norisinās Kalifornijā. Dodoties uz šo pasākumu viņš bija ģērbies sev ierastā manierē – īsā topiņā un saplēstos džinsa mini šortiņos, kas atsedza viņa kailo dibenu. Andrejs nav no kautrīgajiem, tāpēc viņš nekavējoties nofotografējis sevi no mugurpuses un attēlu ievietojis internetā.

Uz vienu no „Coachella” tusiņiem pie baseina Pedžičs ieradās koķetos svārciņos un topiņā, kas beidzas tūlīt zem krūtīm, atsedzot pliku vēderu.

Andrejs regulāri valkā sieviešu drānas, reklamē krūšturus un peldkostīmus un reiz noslēdza dizainera Žana Pola Gotjē modes skati, iznākot uz mēles līgavas kleitā.

Andrejs tusiņā pie baseina.

Androgīnais modelis valkā 34.-36. izmēra apģērbus un ir 1.88 m garš. „Viņš ir tāds smukulītis, ka ikvienam gribas iegūt gabaliņu no viņa,” izteicies stilists Kens Andersone, kurš reiz strādājis ar Pedžiču. Lai gan jaunais modelis nevēlas publiski runāt par savu seksuālo orientāciju, geju kustības pārstāvji uzskata viņu par savējo. Pirms dažiem gadiem seksuālo minoritāšu žurnāls „Out” pasludināja viņu par gada cilvēku, publicējot uz vāka Andreja fotogrāfiju, kurā puisis redzams plīvurā un ar ziediem matos.

Lai saglabātu savu „lapsenes vidukli” Andrejam burtiskā nozīmē nākas badoties. „Runāsim godīgi – nevar daudz ēst, ja vēlies saglabāt tādu vidukli,” norādījis Pedžičs. „Man jāievēro disciplīna, ja vēlos startēt sieviešu modes skatēs. Mans vidukļa apkārtmērs no 29 collām sarucis līdz 25 collām (no 74 līdz 63 cm), bet gurnu apkārtmērs ir 35 collas (88,9 cm).”

Festivālā Pedžičs tusēja kopā ar grupas „30 Seconds To Mars” rokeri Džaredu Leto un meitenēm-modelēm.
Intervija ar Andreju Pedžiču
Andrejs Pedžičs dizainere Žana Pola Gotjē modes skates aizkulisēs

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, EPA/LETA, Instagram

Citi šobrīd lasa

Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Topošos autovadītājus samulsina CSDD teorijas jautājums
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 1
Pievienot komentāru