Tā Koko dibens atbild uz jautājumiem internetā.

Ak, mans dievs! Modele sniedz interviju ar dibenu! FOTO

Slavenības
2013. gada 30. martā 05:27 2013. gada 30. martā 05:27
 
Daudzas slavenības pašas savos interneta blogos publisko bildītes, kuros tā labāk aplūkojams viņu dupsītis. Taču tikai viena no viņām sniegusi interviju ar dibenu. Tā ir neviena citā kā formīgās sēžamvietas īpašniece – modele Koko.

Popzvaigzne Rianna bieži savā „Twitter” mikroblogā publisko pikantas bildītes: te viņa redzama bikini, te apakšveļā vai vispār bez tās... Daudzi viņas tieksmi publiskot šādus attēlus nodēvējuši par izteiktu uzmanības deficītu. Savukārt preses pārstāvji ironizē: ja neskaita dziedāšanu, tad bikini bildīšu atrādīšana ir lielākais Rianna talants.

Taču vēl lepnāka par savu augumu ir repera Ice-T sieva – modele Koko. Viņai patīk puskailai pozēt fotosesijās un saviem „Twitter” bloga sekotājiem atrādīt bildītes, kur labi aplūkojamas viņas formīgās auguma aprises. Reiz Koko nopozēja provokatīvai fotogrāfijai, kurā stingos tērptais dupsis bija redzams pie portatīvā datora. Viņa blogā bija ierakstījusi sekojošu: „Ak, mans dievs! Es šorīt pamodos un mana pakaļa tviterī atbildēja uz jautājumiem.”

„Vai tu mani precēsi?” – jautāja kāds no bloga sekotājiem un Koko rakstīja atbildi, ko it kā teiktu viņas dibens: „Esmu jau precējies ar Ice-T, atvaino! Ja viņi kādreiz izdotu likumu, ka dibenam var būt pašam savs vīrs, piezvani man!”

Kā šīs un citas slavenības atrāda faniem savus dupsīšus – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Twitter, Instagram

Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai 1
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas
Pievienot komentāru