Liene Šomase atkal pārtapusi par bruneti? FOTO

Slavenības
2013. gada 12. martā 11:45 2013. gada 12. martā 11:45
 
Jaunā TV raidījuma „Zvaigznes ceļo” atklāšanas pasākumā dziedātāja Liene Šomase pārsteidza ar jaunu matu krāsu. Vai Liene pārtapusi par bruneti? Nebūt nē! Uzliekot brūnu parūku, viņa atsauca atmiņā, pirms diviem gadiem pavadīto laiku Maurīcijas salā.
Dziedātāja Liene Šomase pasākumā ieradās košas krāsas apģērbā un ar brūnu parūku. Tāda matu krāsa Lienei bija pirms diviem gadiem.

22. martā pie TV3 skatītājiem nonāks krāšņi, koši un neaizmirstami ceļojumi kopā ar Latvijā cienītām un mīlētām personībām, jo sāksies šovs „Zvaigznes ceļo”. Eksotisko kultūru un tradīcijas Ēģiptē iepazīs šefpavārs Elmārs Tannis, dziedātāja Liene Candy baudīs Krētas burvību, Aija Andrejeva ļausies piedzīvojumiem Tunisijā, bet Anmary šiverēs pa Kanāriju salām. Pēc tam ikvienam no apceļotājiem būs iespēja doties vēl četros aizraujošos ceļojumos. Kopā ar Lieni Šomasi varēs vēlreiz nonākt Maurīcijā, Andris Ērglis aizvedīs uz Šrilanku, Binnija Ārberga ļaus iepazīt Indiju un Andris Kivičs izzinās Islandi.

Tādēļ vairāki no gaidāmā šova dalībniekiem vakar ieradās Latvijas 1. Rokkafejnīcā uz raidījuma prezentācijas ballīti, lai dalītos atmiņās par pavadīto laiku tālajās zemēs.

Liene Šomase mums tomēr vairāk asociējas ar blondu matu krāsu.
Dalībnieki un citi viesi ievēroja arī pasākuma dreskodu – Āfrika, Eiropa, Āzija. Šova producente Ingrīda Bondare un režisors Igors Linga dalībniekus sagaidīja, tērpušies lidmašīnas apkalpes darbinieku tērpos un prezentēja vairāku dalībnieku ceļojumus. Viesi baudīja gardas uzkodas, vīnu un svētku torti. Netrūka arī jautrības un deju.

Par priekšnesumiem parūpējās gan dziedātāja Liene Šomase, aicinot publiku dejot, gan Anmary, kura dziedāja dziesmu spāņu valodā, gan Liene Candy, dziedot savu jaunāko dziesmu „Saplūstam”.


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders

Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai 1
"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru 1
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 1
Pievienot komentāru