Aktrisi ieper svešs vīrietis. FOTO

Slavenības
2013. gada 7. martā 18:48 2013. gada 7. martā 18:48
 
Otrdienas vakarā modele un aktrise Kellija Brūka (33) fanu priekam savā „Instagram” kontā ievietojusi ļoti pikantu un nerātnu bildīti.
Aktrise un modele Kellija Brūka pati ievietojusi šo fotogrāfiju „Instagram” kontā.

Tērpusies viendaļīgā peldkostīmā daiļā aktrise un modele Kellija Brūka pozē virtuvē. Ar rokām atbalstījusies pie virtuves galda virsmu, viņa nedaudz pieliekusies uz priekšu un pastiepusi savu dupsīti... pērienam. Virtuvē ar rozā mušu pletni redzams arī kāds beretē tērpts vīrietis krietni pusmūžā, kurš gatavs mazliet iepērt seksīgo skaistuli.

Kentā dzimusī koķete bildes parakstā pavēstījusi: „Darbā kopā ar manu iemīļoto personu Sašu.”

Kellija Brūka izdevusi vairākas apakšveļas un bikini kolekcijas, kas domātas tādām sievietēm kā viņa pati – formīgām. Viņa vienmēr lepojusies ar savām auguma aprisēm, taču nesenā intervijā žurnālam „Now” pajokojusi sakot, ka viņai ir „liels dibens”.

„Es vienmēr esmu bijusi formīga meitene. Manam ķermenim piemīt komēdijām raksturīgās proporcijas. Man ir lielas krūtis un liels dibens. Man vienmēr bijis šāds ķermenis. Es neko tur nevaru līdzēt un neko arī nevēlos mainīt – tāda es esmu. Gadu gaitā esmu iemācījusies mīlēt savu ķermeni, pieņemt un likt tam strādā manā labā.”


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Instagram

Citi šobrīd lasa

FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 1
Tēmas: Instagram
Pievienot komentāru