Ļoti tieva topmodele paziņo, ka “esmu veselīga un labā formā”. FOTO

Trakā pasaule
2013. gada 14. februārī 12:49 2013. gada 14. februārī 12:49
 
Īru topmodele Roze Purčela trešdien “Instagram” tīklā izplatīja savu foto, kas izsauca sašutuma vētru viņas pielūdzējos. Modele tika kritizēta kā pārāk izkāmējusi, ko gan viņa pati noliedza atbildot, ka ir lieliskā formā un veselīga.
Pati modele publicēja savu foto apakšveļā, un skatītāji sadalījās divās frontēs – vieni uzskata, ka viņa ir pārlieku tieva, citi savukārt ir sajūsmā par viņas aprisēm.

Skaistajai brunetei ir 22 gadi un jau ilgāku laiku viņa darbojas modeļu biznesā. Ļoti plašu atpazīstamību viņa gan vēl nav guvusi, taču savā dzimtajā Īrijā ir ļoti pieprasīta. Vakar jaunā sieviete izplatīja savu foto, kurā redzama apakšveļā. Viņas augums ir ļoti slaids, un vairāki kritiķi pauda, ka tas jau ir slimīgi tievs.

Pati Roze medijam “Irish Sun”, komentējot šo foto, sacīja, ka “esmu atlētiska un man patīk tādai būt”. Viņa ēdot vismaz divas reizes dienā un neliedz sev arī saldumus. “Instagram” tīklā foto ātrumā guva apmēram 150 “like”, un skatītāji sadalījās divās frontēs – vieni sacīja, ka Rozes augums nav vērtējams kā pārlieku izģindis, citi savukārt neskopojās ar ne pārāk glaimojošiem apzīmējumiem.

“Starp izdilušu un vienkārši slaidu ķermeni ir atšķirība! Rozes augums ir ļoti iedvesmojošs,”  vēstīja kāda meitene. Taču arī citas modeles norādīja uz Rozes pārlieko tievumu. “Viņas kājas ir pārāk vājas, nav arī krūšu un dupša,”  sacīja kāda viņas kolēģe.

VIDEO: Īru topmodele Roze Purčela

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmumi no video, Instagram

Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai 1
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas
Tēmas: Instagram
Pievienot komentāru