Koko un reperis AP.9 pirmoreiz sastapušies Lasvegasas naktsklubā. Mūziķis apgalvo, ka viņiem bijis kaislīgs sekss bez izsargāšanās un vēlas pārdot videolenti, atlīdzībā prasot vismaz miljonu!

Šarmantā Koko krāpusi vīru. Mīļākajam ir seksa video, lai to pierādītu! FOTO

Slavenības
2013. gada 13. februārī 20:04 2013. gada 13. februārī 20:04
 
Aizvadītā gada decembrī paklīda baumas, ka repera Ice-T (54) kolorītā sieva Koko (33) krāpusi vīru. Viņa to noliedza, apgalvojot, ka šis vīrietis bijis fans un viņi tikai ļāvušies dažām muļķīgām fotogrāfijām. Nekas vairāk nav bijis! Tomēr šīs skandāls vēl nav beidzies.

Pāris mēnešus pēc notikušā par sevi publiski licis manīt kāds vīrietis, kurš sevi dēvē par reperi vārdā AP.9. Mūziķis apgalvo, ka tieši viņam bijis sekss (turklāt bez izsargāšanās!) ar kuplo apaļumu īpašnieci Koko. Reperim pat esot seksa video, lai pierādītu, ka tas tiešām noticis! AP.9 pārstāvji esot sakontaktējušies ar publicisti Kali Boijeri, lai viņa palīdzētu pārdot video un fotogrāfijas, par to prasot sešu ciparu lielu samaksu. Reperis dižojas, ka viņam esot „visdažādākās bildītes, audio ieraksti un video fragmenti, kuros viņš ar roku skar Koko intīmākās vietas, veic orālo seksu, nodarbojas ar seksu sunīšu pozā un veic vēl citas seksuāla rakstura darbības.”

Reperim ar to vien nebija gana, viņš jau sniedzis interviju slavenību žurnālam „Star”, detalizēti izstāstot par laiku, ko pavadījis kopā ar Koko. „Es pirmoreiz sastapu Koko Lasvegasas naktsklubā,” stāstījumu iesāk AP.9. „Viņa mani paaicināja pie sava galdiņa; mēs kopīgi iedzērām dažus dzērienus; apmainījāmies tālruņa numuriem. Es uzreiz jutu, ka mūs vieno fiziskās pievilkšanas spēks... Mums bija sekss... Es pat nevaru pateikt, kurš spēra pirmo soli. Tā nebija mīlēšanās, tas bija tikai sekss... Mums bija sekss bez izsargāšanās. Es patiešām ļoti ceru, ka viņa nav stāvoklī!”

Atgādināsim, ka decembrī Koko pati interneta vietnē „Instagram” ievietoja fotogrāfijas, kurās AP.9 bučo viņu uz vaiga un ar seju ir pieplacis skūpstā pie modeles kakla. Vēlāk gan „Twitter” mikroblogā Koko nožēloja savu rīcību, atzīstot, ka ir laimīgi precējusies ar Ice-T un ļoti labi saprot, kāpēc vīrs jūtas aizvainots. „Dažkārt fani un draugi uzņem muļķīgas bildītes, taču tās ir nekaitīgas,” viņa rakstīja. „Ice ir taisnība, bildītes, ko uzņēmu kopā ar šo vīrieti ir bezgaumīgas un es šādi esmu izrādījusi necieņu pret savu vīru. Taču bildes ir vienīgais, kas [mūsu starpā] notika.”

Šķiet, reperis AP.9 šobrīd izmisīgi vēlas iemantot popularitāti. Vai tā ir patiesība, ko viņš stāsta, un kas tagad notiks ar Koko un repera Ice-T laulību? Turpinājums sekos...


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Instagram

Citi šobrīd lasa

FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 2
Pievienot komentāru