Gada pārpratums. Sudrabai un Kramiņam apnicis, ka viņus uzskata par pāri

Slavenības
2012. gada 31. decembrī 05:45 2012. gada 31. decembrī 05:45
 
Jau ilgāku laiku par valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas (47) mīļoto vīrieti tiek dēvēts vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (48). Izrādās, abiem tas itin nemaz nepatīk.
Pirms pusotra gada valsts kontroliere Inguna Sudraba, tērpusies košsarkanā žaketē ar zeltītiem ornamentiem, devās uz Dzintaru koncertzāli baudīt mūziku kopā ar vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu. Taču viņi nav pāris!

Valsts kontroliere Inguna Sudraba kultūras pasākumus lielākoties apmeklē lepnā vientulībā vai draudzeņu kompānijā, bet ir bijušas reizes, kad sabiedrībā viņa redzēta kopā ar vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu. Tā kā vismaz juridiski abi ir brīvi no attiecībām, radies iespaids, ka dažnedažādu pasākumu apmeklēšana divatā varētu būt kas vairāk par vienkāršu koleģiālu draudzību.

Sudrabas „pielaulāšana” Kramiņam sākās pirms pusotra gada, kad uz klasiskās mūzikas festivāla Summertime atklāšanu Dzintaru koncertzālē Jūrmalā Sudraba devās kopā ar Kramiņu. Ieraudzījis, ka viņus fotografē, vīrietis steidzās atkāpties no Sudrabas. Savukārt Inguna, lai arī mulsa no daudzajiem foto zibšņiem, tomēr lūkojās riņķī, ar skatienu meklēdama, kur pēkšņi nozudis pavadonis. Vēlāk abi atkal veiksmīgi satikās un cieši plecu pie pleca nozuda Dzintaru koncertzāles teritorijā.

Izrādās, ka abi tomēr nav pāris, kā daudzi līdz šim uzskatījuši. Nesen sarunā ar žurnālu „Kas Jauns” vokālais pedagogs Edgars Kramiņš atzina, ka iziešana sabiedrībā ar Sudrabu abiem radījušas daudzas mulsinošas situācijas. Par attiecībām ar valsts kontrolieri Kramiņš noteica: „Negribu vairs runāt par šo tēmu! Bet secinājums ir viens — turpmāk intervijas presei sniegšu tikai par profesionāliem jautājumiem, jo esmu saskāries ar visai negatīvu pieredzi, kad kādas sarunas laikā tiku pārprasts, un tā diemžēl bija laba augsne šādām baumām. Tikpat labi jebkurš var atnākt man līdzi uz kādu pasākumu, ja man ir ielūgums. Kāpēc kompānijas pēc lai neapmeklētu pasākumu? Runām par mūsu attiecībām pamats ir vien tas, ka mums ir draudzīgas attiecības. Vairāk par šo tēmu neteikšu ne balts, ne melns, ne jā, ne nē.”

Arī valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai jau esot apnicis, ka viņu un Kramiņu uzskata par pāri. „Tās ir baumas, meli, izgudrojumi. Lai tam nebūtu tālejošu seku, vairs neko nekomentēšu,” žurnālam Kas Jauns uzsvēra Sudraba.

Sudraba nekad nav bijusi precējusies, arī bērnu viņai nav. Par savu personīgo dzīvi intervijās Valsts kontroles vadītāja stāsta ļoti skopi. Savukārt Latvijas Nacionālās skolotāju savienības priekšsēdētājs, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš žurnālam Kas Jauns bilda, ka viņam aiz muguras ir divas laulības. No pirmās ir dēls, bet no otrās, kas arī šķirta, — dēls un meita. Kramiņa trīs bērni ir pilngadīgi.


Kasjauns.lv/ Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Citi šobrīd lasa

“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru