Būtiski, ka visos pasākumos ieeja būs bez maksas.

„Origo Summer Stage” piedāvā plašu koncertprogrammu Rīgas svētku ietvaros

Izklaide
2012. gada 16. augustā 15:20 2012. gada 16. augustā 15:20
 
Šajā nedēļas nogalē vasaras kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” piedāvā plašu muzikālo programmu dažādām gaumēm – piektdien skatītājus priecēs grupa „Gypsy Mania”, savukārt svētdien Rīgas svētku ietvaros būs iespējams vērot koncertprogrammu „Daudzbalsīgā Rīga”

17. augustā no plkst. 15.00 līdz pat 19:00 uz „Origo Summer Stage” skatuves kāps grupa „Gypsy Mania”, kas uzstāsies ar rumbas un flamenko koncertprogrammu. Pēc tam divas stundas pie t/c „Origo” mūzikas ritmos kustēties liks DJ JAZZ, kurš „Origo Summer Stage” ietvaros spēlē katru ceturtdienu visas vasaras garumā.

 Savukārt 19. augustā jau no plkst. 15.00 līdz 19.30 „Rīgas svētku” ietvaros skatītājus priecēs koncertprogramma „Daudzbalsīgā Rīga”, kas Stacijas laukumā pulcēs dažādas tautas pārstāvošos un Rīgā dzīvojošos latviešu, līvu, krievu, ukraiņu, baltkrievu, vācu, ebreju un citu tautu vokālos un deju ansambļus, kā arī tautas mūzikas instrumentu orķestrus. Koncertos piedalīsies: Morgenrot, Dušečka, Harmonika, Nadzeja, Visla, Suzorje, Dņipro, Rodņik, Sadko, Kriviči, Saime, Ivuška, Zadorinka, Sirmie ozoli, Berendejka, Bijunas, Harmonija Rīgai, Tu un es, Der Kleines Strolche

 Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu DJ Jazz Master spēlētajiem mūzikas ritmiem vai dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.


Karlīna Timofejeva. Foto: Edijs Pālens/LETA

Citi šobrīd lasa

Tualetes podu 150 gadus ilgā vēsture: kāpēc vairs neizmanto apzeltītus rotājumus?
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru