Dziedātāja Amber, īstajā vārdā Aija Vītoliņa ar grupu, uzstājoties uz „Origo Summer Stage” skatuves.

„Origo Summer Stage” visu vasaru Stacijas laukumā iepazīstina ar Latvijas mūzikas dzīvi

Izklaide
2012. gada 10. jūlijā 14:10 2012. gada 10. jūlijā 14:10
 
Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot lielākos mūsu valsts šā gada mūzikas pasākumus.

Visas vasaras garumā rīdzinieki un galvaspilsētas viesi aicināti uz radošiem bezmaksas kultūras pasākumiem pašā pilsētas centrā – Stacijas laukumā. Jūlijā uz „Origo Summer Stage” var iejusties tādu populāru Latvijā notiekošu pasākumu kā „Jaunais vilnis”, „Rīgas Ritmi”, „Saulkrastu Jazz”, „Summertime – aicina Inese Galante” noskaņās.

Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu mūzikas stilu izpildītāju priekšnesumiem.

Savukārt 450 kvadrātmetrus plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā apskatāmas lielformāta foto izstādes, kurās atspoguļotas Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

Piektdienas pēcpusdienu koncerti Stacijas laukumā pulcē kuplu skaitu interesentu.
«Origo» atrodas lieliskā vietā blakus Centrālajai dzelzceļa stacijai, Centrāltirgum un Rīgas autoostai. Ik dienu to apmeklē aptuveni 150 tūkstoši cilvēku. Stacijas laukums vēsturiski vienmēr ir bijis viena no visrosīgākajām un svarīgākajām vietām pilsētā. Tagad šī īpašā vieta apvieno stipras tradīcijas un jaunas vēsmas. Multifunkcionalitāte un uzlabota infrastruktūra šajā vietā ir radījusi sociāli aktīvu gaisotni. Tirdzniecības centrs atrodas tuvu sabiedriskajam transportam, kā arī piedāvā apakšzemes stāvvietu 164 automašīnām.
Visas vasaras garumā brīvdabas galerijā būs apskatāmas lielformāta foto izstādes, kurās atspoguļotas Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi

Kasjauns.lv/ Foto: Edijs Pālens (LETA), Ieva Čīka (LETA)

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
Pievienot komentāru