130 kg smags jaunietis šokē talantu šova žūriju un publiku. FOTO. VIDEO

Slavenības
2012. gada 30. martā 18:33 2012. gada 30. martā 18:33
 
Anglim Džonatanam Antuānam ir 17 gadu un viņš sver 130 kilogramu! Kad viņš kāpa uz talantu šova „Britain’s Got Talent” skatuves, žūrijas pārstāvji un publika tikko valdīja smieklus – ko tad šis spēs...
Apalītis Džonatans Antuāns kļuvis par talantu šova „Britain’s Got Talent” sensāciju, līdzīgi kā Sūzena Boila 2009. gadā.

„Kad tu domā, ka nevar būt vēl sliktāk...” – ieraugot apaļīgo puisi, netaktisku piezīmi kolēģei ausī čukstēja „Britain’s Got Talent” žūrijas galvenais vīrs – skarbais un vārdos neizvēlīgais Saimons Kauelss.  

Džonatans Antuāns uz skatuves kāpa kopā ar savu draudzeni Šarloti Džakonelli. Puisis šķita sabijies un kautrīgs, uz jautājumiem pārsvarā atbildēja smaidīgā Šarlote. Tiklīdz ieskanējās mūzika un pāris bija gatavs sākt dziesmu, visi gaidīja izgāšanos. Taču, līdzīgi kā skotiete Sūzena Boila 2009. gadā, Džonatans Antuāns šokēja pasauli ar savu fantastisko balsi. Zālē esošā publika dziesmas beigās cēlās kājās, aplaudējot jaunajam talantam. Šovā atkal ir dzimusi jauna zvaigzne!

Džonatans bija ļoti satraucies. Viņš gandrīz iesāka dziedāt pāris taktis ātrāk nekā nepieciešams un visa priekšnesuma laikā puisim drebēja roka, kurā viņš turēja mikrofonu. Taču balss satraukumu nenodeva, viņa dziedājums bija pārsteidzoši labs.

Piecu dienu laikā Džonatana uzstāšanās sociālās saziņas vietnē „You Tube” noskatīta vairāk nekā četrus miljonus reižu. Britu plašsaziņas līdzekļu pārstāvji jau Džonatanu nodēvējuši par „Sūzenas puiku”, bet citi iesaukuši par Lielo Džonu.

Britu tabloīds „The Sun” izteicis viedokli, ka viņa balsij šajā ķermenī ir plašas iespējas rezonēt. 17 gadus vecais jaunietis sver aptuveni 130 kilogramu. Pārlieku lielais svars jau Džonatanam radījis veselības problēmas. Aizvadītā gada oktobrī pusi piemeklēja nervu sabrukums, kā dēļ viņš bija spiests pavadīt laiku klīnikā psihiatra uzraudzībā.

Džonatans Antuāns un Šarlote Džakonelli konkursa atlases kārtā izpildīja dziesmu „The Prayer”, kuru savulaik izpildījuši tādi dziedātāji kā Andrea Bočelli un Selīna Diona, kā arī Džoss Grobans un Šarlote Čērča.

Lai gan publika bija sajūsmā par dueta sniegumu, žūrija uzreiz nepieņēma vienbalsīgu lēmumu ļaut pārim piedalīties nākamajā kārtā. Kamēr visi žūrijas pārstāvji deva jāvārdu, galvenais vīrs Saimons Kauless bija „piekasīgs”. Viņš iebilda, ka Džonatanam vajadzētu uzstāties kā solo izpildītājam un pamest Šarloti. Meitene esot dziedājusi labi, taču tikai Džonatans bijis lielisks. Jaunais un biklais talantu šova censonis iebilda. Viņš norādīja, ka uz šovu ieradies kopā ar Šarloti un arī turpmāk gatavs ņemt dalību konkursā tikai duetā! Tas pārliecināja žūriju un pāris tika nākamajā kārtā.

Džonatans ir pārliecināts, ka šī uzstāšanās jau izmainījusi visu viņa dzīvi. Intervijā puisis pastāstījis, ka pērn notikušā nervu sabrukuma dēļ viņš bijis spiests pamest mācības skolā. Visu līdzšinējo dzīvi viņš centies atbrīvoties no liekā svara, taču bez rezultātiem. Ārsti konstatējuši viņam lieko svaru jau četru gadu vecumā. Tas Džonatanam jau bērnībā radījis kompleksus un viņš uzaudzis ar ļoti zemu pašvērtējumu. Skolā par zēnu ņirgājušies un izsmējuši.

Uzstāšanās talantu šovā „Britain’s Got Talent” devusi viņam ticību saviem spēkiem un apņēmību izmainīt līdzcilvēku viedokli par sevi. Kā izteicies pats Džonatans, konkurss devis viņam iespēju „kāpt uz skatuves un pierādīt visiem, ka esmu kas vairāk nekā tikai resnītis.”

Džonatans Antuāns un Šarlote Džakonelli – „The Prayer”

Kasjauns.lv, Foto: ekrānšāviņi no video

Citi šobrīd lasa

Somi pārsteidz, uz Eirovīzijas skatuves novelkot bikses... un tiek finālā!
FOTO: makšķerniekam Ventā gadījies ļoti neparasts loms
VIDEO: policija aiztur personu, kura Brīvības pieminekļa pakājē ar īpašu nicinājumu spārdīja ziedus
Pievienot komentāru