Virsnīte tagad dzīvo Indijā

Slavenības
2010. gada 12. decembrī 07:24 2010. gada 12. decembrī 07:24
 
Ilggadējā Eirovīzijas nacionālās atlases vadītāja un raidījuma „Māmiņu klubs” redaktore Kristīne Virsnīte aizgājusi no darba un pametusi Latviju, lai kopā ar ģimeni apmestos uz dzīvi Indijā.

­

Kopā ar piecus mēnešus veco meitiņu Amēliju un vīru Kasparu 2009. gadā.

Kristīne kopā ar vīru Kasparu un meitiņu Amēliju 27. novembrī atstāja Latviju, lai dotos uz Indiju. Turklāt tas nebūs tikai īslaicīgs ceļojums. „Tā ir taisnība — ar visu ģimeni braucam prom. Vīrs kādu dienu atnāca mājās un uzdeva jautājumu, vai es negribētu pārziemot kādā siltākā zemē, un es nodomāju: kāpēc gan ne? Mēs jau pašā sākumā zinājām, ka tā būs Āzija, un galu galā izvēlējāmies Indiju,” pirms pašas aizbraukšanas žurnālam „Kas Jauns” atzina Virsnīte.

Ceļojums līdz vasarai

Kristīne apzinās, ka lēmums esot mazliet neprātīgs, bet kopā ar Kasparu viņai no šādiem piedzīvojumiem bail neesot. „Nav jau tā, ka aizbraucam pavisam. Mēs plānojam, ka paliksim Indijā trīs mēnešus. Pēc tam redzēsim, kā būs. Var jau būt, ka vēl kādus mēnešus aizkavēsimies,” smejas Kristīne.

Šā spontānā un neprātīgā lēmuma dēļ Kristīne arī aizgājusi no darba „Māmiņu klubā”, kur pildīja raidījuma redaktores pienākumus. „Jā, „Māmiņu klubā” vairs nestrādāju. Kad gāju prom, nācās gan pasvīst, jo bija jāpadara lietas uz priekšu. Manam vīram no darba prom nav jāiet, jo viņš ar savu biznesu var nodarboties no jebkuras pasaules vietas — Kaspars tirgo velosipēdus no Holandes,” stāsta TV seja un uz jautājumu, par kādiem līdzekļiem ieplānots ilgstošais ceļojums, pasmaida: „Nē, mēs neesam miljonāri, taču izdevies mazliet iekrāt, par ko tad varam šo braucienu apmaksāt. Nav tā, ka braucam uz dullo, turklāt ar meitiņu. Mums Indijā jau dzīvo draugi, kuri var palīdzēt ar noderīgiem padomiem. Sākumā dzīvosimies pa pludmalēm, bet vēlāk dosimies tālāk uz dienvidiem.”

Pirms atstājuši Latviju, Virsnītes ģimene arī izīrējusi savu dzīvokli. Atgriezties pāris plāno, kad Latvijā atkal iestāsies siltāks laiks un Kaspara biznesam — velosipēdiem — atkal būs pieprasījums.

Kristīne Virsnīte un Uģis Joksts jau vairākus gadus pēc kārtas ir Eirovīzijas nacionālās atlases vadītāji. Kurš vadīs Eirovīziju šogad?

Kurš vadīs Eirovīziju?

Tā kā Kristīni Virsnīti jau vairākus gadus pārī ar Uģi Jokstu esam pieraduši redzēt Eirodziesmas konkursa vadītāju lomās, rodas loģisks jautājums — kurš nākamgad vadīs Eirovīzijas nacionālo atlasi? Kristīne uz šo jautājumu atbildi nezina. „Godīgi sakot, es nezinu, kurš vadīs Eirovīziju, jo ar Latvijas Televīzijas pārstāvjiem par šo jautājumu runājusi neesmu. Droši vien tas būs pārsteigums,” prāto Kristīne.

Arī par savu atgriešanos darbā pēc brauciena Kristīnei baiļu nav. „Tagad esmu bez darba, bet par to šobrīd neuztraucos. Kad atbrauksim, tad arī domāšu. Ceru, ka ar savu pieredzi un iemaņām bez darba nepalikšu. Katrā ziņā domāju pozitīvas domas.”

Tāpat Virsnīši pēc brauciena neplāno atgriezties savā dzīvoklī, kurā nu mitināsies īrnieki, — tikšot meklēta cita mājvieta. Lai arī viss jau izplānots un prom dosies visa ģimene, Kristīne beigu beigās atzīstas: „Zinu, ka viss būs labi, bet ir arī mazliet bail.” Taču nu Kristīne jau divas nedēļas bauda laisku atpūtu Indijas rietumu piekrastē pie okeāna un ir pilnībā apmierināta ar savu avantūru.!

Elza Baumane/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

­

Citi šobrīd lasa

FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Topošos autovadītājus samulsina CSDD teorijas jautājums
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 1
Pievienot komentāru