Biedriņš pa visu muguru uztetovē veltījumu mīļotajai. FOTO

Slavenības
2010. gada 30. septembrī 06:22 2010. gada 30. septembrī 06:22
 
Jaunajai NBA sezonai cītīgi gatavojas basketbolists Andris Biedriņš. Viņš trenējas ASV, kur komandas biedrus pārsteidzis ar jaunu tetovējumu un frizūru, kā arī žurnālistiem paziņojis, ka turpmāk viņu jāsauc par Dre.

Andris Biedriņš un Madara Grīnberga šovasar. Basketbolistam uztetovēts „Veltījums cilvēkam, ko mīlu”, bet viņa mīļotās muguru jau sen rotā skudriņa, jo Madarai iesauka ir „Skudra”.

Šovasar miljonus pelnošais Andris Biedriņš (24) atpūtās Latvijā, kur atlaba arī pēc smagā savainojuma – vēdera muskuļu plīsuma. Tad viņš neslēpa, ka ir patiešām priecīgs par iespēju izbaudīt Latvijas vasaru, atpūšoties pie ūdeņiem kopā ar draugiem, ģimeni un mīļoto cilvēku. Viņš īpaši necentās apmeklēt publiskus pasākumus, bet tā vietā ciemojās pie vecākiem Jūrmalā un baudīja vasaras priekus Baltezerā, kur bija noīrējis vienu no savrupnamiem miljonāra Jūlija Krūmiņa villā „Senču Sils”.

Kopā ar basketbolistu visu vasaru bija arī viņa mīļotā – princešu šova fināliste Madara Grīnberga (24), kura nu devusies pie Andra uz Oklendu ASV. Andris un Madara kopā ir jau kopš aizvadītā gada vasaras, bet savas attiecības publiskoja tikai šopavasar. Tad arī kļuva zināms, ka pāris ir saderinājies, turklāt talantīgais basketbolists neslēpa, ka esot gatavs nodibināt ģimeni un vēloties kļūt par tēti. Biedriņš vasarā arī intervijā presei atzina, ka viņa dzīvē parādījušās citas intereses, un, ka gadu vecie notikumi (skandāli ar disciplīnas pārkāpumiem Latvijas izlasē) viņam likuši daudz ko pārdomāt. „Jaunības dullums nu jau ir paskrējis garām. Esmu kļuvis klusāks, mierīgāks. Ir laiks domāt arī par ģimeni,” bilda basketbolists.

Un to, ka Biedriņš patiešām atradis to īsto cilvēku, ar kuru kopā gatavs ģimenei, apliecina arī kāds tetovējums, kas uz basketbolista raženās muguras parādījās šīs vasaras beigās. Tetovējums stiepjas pāri visai Biedriņa mugurai un uztetovētie hieroglifi ir nevis vien skaisti austrumnieciski „ķeburi”, bet gan ļoti romantiska frāze ķīniešu valodā. Uz Andra muguras nu ir rakstīts: „Veltu manis mīlētam cilvēkam”, kas, latviski tulkojot, vislabāk skanētu: „Veltījums cilvēkam, ko mīlu”.

Andris un Madara kopā ir jau gadu un nu viņi kaļ plānus par ģimeni.

Tetovējums nav vienīgās pārmaiņas Andra Biedriņa dzīvē. Otrdien, uzsākot savas komandas Goldensteitas „Warriors” pirmssezonas treniņnometni, žurnālisti pamanīja, ka lieliskais centra uzbrucējs nogriezis īsus matus un vairs neieziež tos ar pamatīgu devu želejas. Turklāt, tiekoties ar presi, basketbolists skaidri un gaiši paziņojis, ka viņš noguris no savas vecās iesaukas „Goose” (amerikāņu slengā nozīmē vientiesis) un lūdzis turpmāk viņu dēvēt par „Dre”. Kā iemeslu šādām pārmaiņām Biedriņš minēja, ka tagad viņa dzīvē sācies jauns posms.

Andra Biedriņa videointervija ASV žurnālistiem
Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Pievienot komentāru