Selīna Diona 42 gadu vecumā gaida dvīņus

Slavenības
2010. gada 7. jūnijā 09:12 2010. gada 7. jūnijā 09:12
 
Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona gaida dvīnīšus. Lai gan dziedātāja ir tikai 14. grūtniecības nedēļā, viņa par priecīgo vēsti jau pavēstījusi pasaulei.

Kanādiešu dīva Selīna Diona ar vīru Renē Andželilu un dēlu Renē Šarlu.

Gaidāmo bērniņu dzimumu Selīna Diona (42) un viņas vīrs Renē Andželils (68) uzzinās tikai nākamajā mēnesī. Dziedātāja arīdzan atklājusi, ka mazuļus izdevies ieņemt vien sestajā mākslīgās apaugļošanas mēģinājumā. Bērnu bioloģiskais tēvs ir viņas vīrs Renē. Pāris ģimenē jau audzina deviņus gadus vecu dēlu Renē Šarlu.

Selīnai bija tikai 12 gadu, kad viņa pirmoreiz ieraudzīja Renē Andželilu. Pagāja vēl desmit gadi, līdz viņa saprata, ka ir iemīlējusi šo divreiz šķirto vīrieti. 1988. gadā pēc piedalīšanās „Eirovīzijas” dziesmu konkursā (Selīna pārstāvēja Šveici un togad uzvarēja) sekoja viņu pirmais skūpsts. „Viņš bija vīrietis, kādu es vēlējos,” atceras Selīna. „Es neilgojos pēc jaunāka. Es vēlējos tieši viņu. Un vēlējos piederēt tikai viņam.”

Selīna piedzima kā jaunākā 14 bērnu ģimenē. Jau no agra vecuma viņa muzicēja kopā ar brāļiem un māsām un sapņoja kļūt par dziedātāju. 12 gadu vecumā kopā ar mammu Terēzi un brāli Žaku viņa sakomponēja pirmo dziesmu. Brālis Maikls demo ierakstu vēlāk nosūtīja mūzikas menedžerim Renē Andželilam. Viņa vārdu puisis bija manījis uz mazās māsas mīļākās solistes Džīnetas Reno albuma vāciņa. Taču atbilde nesekoja. Žaks bija pārliecināts, ka Andželila kungs vienkārši nav ierakstu vēl noklausījies. Brālis sakontaktējās ar viņu personīgi. Intuīcija Žaku nebija vīlusi. Renē tiešām nebija ierakstu dzirdējis, bet, kad to noklausījās, nespēja palikt vienaldzīgs pret jaunās meitenes fantastisko balsi. Andželils bija tik pārliecināts, ka no šā bērna dienās iznāks pasaulslavena zvaigzne, ka viņš ieķīlāja savu māju, lai tiktu pie pietiekami daudz naudas Selīnas debijas albuma izdošanai.

Viņš arī bija tas, kurš aizsūtīja meiteni mācīties angļu valodu, lai dziedātāja spētu iekarot ne tikai Kvebekas (Kanādas provinces) un Francijas klausītāju sirdis. Pusaudzes gadus Selīna pavadīja ierakstu studijās, piedaloties TV šovos un koncertējot. Viņai nebija laika domāt par romantiku — kā citām meitenēm viņas vecumā. Taču ar laiku viņa sāka apjaust, ka tai rodas jūtas pret Renē. Arī viņš atskārta, ka ir iemīlējies Selīnā, kas no bērna nu izaugusi par jaunu, skaistu un talantīgu sievieti. Ka viņus vieno romantiskas jūtas, pāris ilgi centās slēpt, jo nevēlējās dot iemeslu plašiem rakstiem tenku avīzēs. Taču līdz ar albuma „The Colour Of My Love” (1993) iznākšanu Selīna atklāja pasaulei lielo noslēpumu. CD bukleta pateicības vārdos viņa bija veltījusi īpašas rindas Renē: par to, ka vairs nevēlas slēpt šīs jūtas, jo Andželils ir viņas dzīves lielā mīlestība.

Renē un Selīna apprecējās 1994. gada 17. decembrī. Viņu laulību ceremoniju tiešraidē rādīja valsts televīzija un tauta dēvēja par Kanādas karaliskajām kāzām. Ārā pie baznīcas bija pulcējušies vairāk nekā 5000 fanu. Selīnas zīda un mežģīņu kāzu kleitai bija septiņus metrus gara šlepe, ko nesa astoņas līgavas māsas. Savukārt tiāra, kas rotāja līgavas galvu, svēra trīs kilogramus un bija rotāta ar 2000 Austrijas kristāliem. Līgavas plīvurs bija tik garš, ka baznīcā sniedzās no altāra līdz pat ieejas durvīm.

Selīna vēl nebija precējusies, kad nomira viņas māsasmeita Karīna. Dziedātāja bija meitenei līdzās nāves brīdī. Savukārt piecus gadus pēc kāzām viņu ģimeni piemeklēja vēl viena traģēdija. Vīram konstatēja rīkles vēzi. Par laimi, ārstiem Renē slimību izdevās apturēt un izārstēt. Drīz arī pāris sagaidīja kādu ārkārtīgi priecīgu vēsti. Selīna visbeidzot bija mātes cerībās. 2001. gada 25. janvārī pasaulē nāca puisēns, kam vecāki deva vārdu Renē Šarls.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press

Citi šobrīd lasa

Šī ierīce tērē elektrību nepārtraukti! Kas obligāti jāizslēdz, ja ilgāku laiku neesi mājās
Vai Dons iekļūs finālā? Publicētas jaunākās bukmeikeru prognozes
FOTO, VIDEO: šogad Uzvaras parkā mierīgi; 9. maijs toreiz un tagad
Tēmas: Selīna Diona
Pievienot komentāru