Modē joprojām melnā krāsa! Latvijas slaveno dāmu stils. FOTO

Slavenības
2010. gada 4. aprīlī 07:55 2010. gada 4. aprīlī 07:55
 
Melnā krāsa apģērbā pārliecinoši turas dāmu izvēles pirmajā pozīcijā. Tomēr slavenības izvēlas kombinēt melno ar dažādiem spilgtiem krāsu akcentiem vai interesantiem aksesuāriem, tādējādi nedaudz tuvinoties pavasarim. Savukārt apavu izvēlē dominē ērtums.
Maija Silova, modes žurnāliste.

Laura Groza, Dailes teātra režisore

Perfekta melnās krāsas kombinācija ar puķainajām zeķbiksēm! Tās lieliski atsvaidzina melno krāsu un padara tēlu interesantāku. Šopavasar puķainām zeķbiksēm vajadzētu būt katras sievietes garderobē!

Guna Leiškalne–Roka, sabiedrisko attiecību speciāliste

Guna ir izvēlējusies cepurīti, kādu vairāki modes mākslinieki iekļāvuši šā gada pavasara kolekcijās. Melnā kleitiņa arī ir glīta, taču šajā gadījumā labāk būtu to saskaņot ar miesaskrāsas zeķbiksēm, lai koptēls neizskatītos tik drūms. Labs akcents ir sudrabotā Dior somiņa.

Šeila, modes māksliniece

Ar savu individuālo stilu Šeila vienmēr ir pamanāma, taču šoreiz, šķiet, krietni pārspīlēts ar detaļām. To ir par daudz! Garās zeķes nepavisam neiet kopā ar koptēlu. Nav arī īsti saprotams, kādēļ ap ceļgalu aptīta prievīte.

Maija Silova, modes žurnāliste

Maija vienmēr padomā par savu tēlu, taču šoreiz tas izdevies ne tikai eleganti, bet arī ļoti interesanti. Fantastiska krāsu saskaņa, un perfekti pārdomāta katra detaļa. Šajā gadījumā arī zilā nagu laka lieliski papildina koptēlu!

Gundega Skudriņa, TV3 rubrikas Bez tabu stils vadītāja

Gundegai mugurā ir stilīgs T krekls ar leģendārās aktrises Odrijas Hepbernas bildi un pieskaņota somiņa. Lieliski! Jāpiebilst, ka šobrīd šādi 80. gadu apdrukāti T krekli ir ļoti aktuāli. Arī sarkanās kurpes pie melnbaltā tērpa ir pareiza izvēle, vienīgi Gundegai labāk piestāvētu brīvi krītoši mati vai korekts griezums nekārtīgo matu vietā.

Marika Ģederte, uzņēmēja

Marika ievēro modes tendences un ir izvēlējusies īpaši aktuālās mežģīnes, ko savās 2010. gada pavasara kolekcijās iekļāvuši arī vairākums prestižo modes namu. Arī ādas baikerjaka joprojām nezaudē popularitāti, arī kombinācijā ar sievišķīgām mežģīnēm. Tiesa, Marikai šis salikums ir mazliet par drūmu, un svārki izskatās, it kā zaudējuši formu.

Signe Valtere, Foto: Mārtiņš Purviņš, Mārtiņš Ziders


Citi šobrīd lasa

Eiropu pārplūdinājušas viltotas eiro naudaszīmes - kā tās atpazīt 3
Latvijai vajadzīgi darbinieki: samazinot pabalstus, mudina piespiest strādāt to saņēmējus 3
“iģi na*** sa svaimi rozami!” Iedzīvotājus pārsteidz RNP darbinieka uzvedība 6
Pievienot komentāru