"Jaunā viļņa" ballītes beidzas ar izkaušanos

Slavenības
2009. gada 4. augustā 09:15 2009. gada 4. augustā 09:15
 
Ar krāšņām dzīrēm un modes skati Jūrmalas viesnīcā „Jūrmala SPA „ 2. augustā pēc koncerta Dzintaru koncertzālē līdz nākamajai vasarai atvadījās „Jaunā viļņa” zvaigznes.

Daudzi „Jaunā viļņa” apmeklētāji pamatīgā reibuma stāvoklī bija jau koncertu laikā Dzintaru koncertzālē. Šie mīlnieki, malkojot grādīgos uz soliņa pie VIP ložas, turpat arī pakrita.
„Jaunā viļņa” ietvaros arī šogad pēc koncertiem festivāla turīgākie viesi nedēļas garumā nenogurstot līksmoja privātās ballītēs kopā ar Krievijas šovbiznesa zvaigznēm. Meitenes, skaļa mūzika, alkohols un pat kautiņi arī šoreiz bija Jūrmalas naktsdzīves neatņemama sastāvdaļa. Nenoliedzami, skaļie un trokšņainie burziņi sagādāja galvassāpes daudziem jūrmalniekiem, kuru dzīvesvietas atrodas blakus viesnīcām „Hotel Jūrmala SPA” un restorāniem „Orizonte”, „La Riva” un „Aqarius”. Sūdzēties par traucēto naktsmieru policijā bija bezjēdzīgi, jo „Jaunā viļņa” nakts pasākumu rīkošana jau laikus bija saskaņota ar Jūrmalas pilsētas domi un par šādām sūdzībām policijas darbinieki vien plātīja rokas.

Šogad Jūrmala gan iztika bez vērienīgajām pludmales nakts diskotēkām, un daudzi lustēties gribētāji pēc koncertiem mēroja ceļu uz Rīgu, kur oficiālās ballītes ar vairāku Krievijas zvaigžņu uzstāšanos norisinājās naktsklubā „Godvil”.

Blondīne uz ielas bez biksēm

Netrūka arī amizantu situāciju. Par godu „Jaunā viļņa” atklāšanai, 28. jūlijā notika slēgts bankets viesnīcā „Jūrmala SPA”. Burziņa viesu vidū bija gan Krievijas estrādes zvaigznes, gan turīgi uzņēmēji, gan pašmāju politiķi. Pie „Jaunā viļņa” organizatoru klātajiem svētku galdiem mielojās arī Rīgas mērs Nils Ušakovs. Uz viesībām viņš gan bija devies viens, bez draudzenes Jeļenas Suharevas. Nenoliedzami, grādīgās dziras šais  svinībās netrūka, un vairāki smalkie viesi jau ap trijiem naktī knapi spēja patstāvīgi aizsteberēt mājup. Šai laikā bijuši arī vairāki izsaukumi Jūrmalas pašvaldības policijai. Agrā rīta stundā, kārtības sargi palīdzējuši kādai slaidai blondīnei. Dāma, pār mēru uzņēmusi uz krūts, iznākot no viesnīcas, bija aizmigusi uz krēsla pie ieejas. Vēl vairāk: iespējams, alkohola reibumā, dāma bija iedomājusies, ka jau atrodas savās mājās, un „dodoties pie miera”, viņa bija noģērbusies. Dārgās džinsu bikses mētājušās turpat blakus krēslam, uz kura dusējusi apreibusī blondīne. Policisti palīdzējuši sagurušajai sievietei apģērbties un aizveduši to mājās, kur dāmu, gan jau gaidījis dzīvesbiedrs, protams, nikns līdz baltkvēlei.

Tikām lielās krievu zvaigznes, tostarp zelta tenors Nikolajs Baskovs atļāvās iedzert tikai slēgtajos pasākumos. Viņš „Jaunā viļņa” laikā visbiežāk lustējās Jūrmalas restorānā „La Riva”

Žurnālists un Agutina palīgs dabū pa galvu

Pēc pamatīgas dūru izvicināšanas ar izgulēšanos atskurbtuvē „Jaunā viļņa” atklāšanas svinības beigušās krievu žurnālistam no izdevuma „Vīkend”. Lai tiktu skaidrībā, kurš tad īsti ir vainīgais, cietušais, sitējs un aculiecinieks gaidījuši policiju. Rezultātā abi kaušļi nogādāti atskurbtuvē, lai apstākļus noskaidrotu, kad incidentā iesaistītie būs skaidrā prātā. Diemžēl kopā ar kaušļiem atskurbtuvē nācās nakšņot arī notikuma aculieciniekam, jo arī viņš bija iereibis, un tādā stāvoklī likuma sargi liecības neuzklausa.

Tikām naktī uz svētdienu Jūrmalā izkāvies arī slavenais Krievijas dziedātājs Leonīds Agutins. Sievu un skatuves partneri Andželiku Varum atstājis dusot viesnīcā, 41 gadu vecais mūziķis devies ballēties uz restorānu „Selavie”. Par spīti solījumiem pārtraukt lietot alkoholu, Jūrmalā Agutins tomēr nespēja atteikties no glāzīšu cilāšanas, un, būdams pamatīgā skurbulī, pat iekaustījis savu palīgu.

Par to, kā „Jaunā viļņa” laikā Krievijas šovbiznesa zvaigznes līksmoja komponista Igora Krutoja 55. jubilejas svinībās, lasi šīs nedēļas žurnālā „Kas Jauns”!

Inta Mengiša/ Foto: Mārtiņš Purviņš

Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru