Mūziķim Aigaram Krēslam izjūk precību plāns

Slavenības
2009. gada 30. jūnijā 15:21 2009. gada 30. jūnijā 15:21
 
Leģendārās grupas Jumprava dalībnieks Aigars Krēsla (46) izšķīries no draudzenes Zanes Bērziņas (26) un vairs nevēlas dzīvot izjukušo attiecību mīlas ligzdiņā.

Pirms trim gadiem Aigars Kas Jauns bilda, ka precības vēl neplānojot. Taču tagad, kad Krēsla beidzot saņēmās draudzeni bildināt, precību plāns izjuka, jo Zane vairs nevēlējās būt ar viņu kopā.
Aigars Krēsla ar Ērika Stendzenieka vadītās reklāmas aģentūras !MOOZ darbinieci Zani Bērziņu bija kopā vairāk nekā četrus gadus. Abi dzīvoja Aigara skaistajā dzīvoklī Teikā un itin bieži kopā apmeklēja dažādus saviesīgus pasākumus. Attiecības ar draudzeni gan Krēsla neafišēja un par kopdzīvi runāja nelabprāt.

Kas Jauns jau pērn rakstīja, ka Aigars Krēsla ekonomiskās krīzes dēļ vēlas pamest Latviju. Sākotnēji viņš apsvēra iespēju nodarboties ar restorānu biznesu Kanāriju salās, taču, tā kā tam bija vajadzīgs pārāk liels starta kapitāls, no šīs ieceres vajadzēja atteikties. Tagad Krēsla naudu iztikai lielākoties pelna, aranžējot mūziku, taču šogad, iespējams, atsāks muzicēt Jumpravas sastāvā, kas nesen izlēmusi atkal apvienoties.

Aizvadītā gada nogalē mūziķis uz vairākiem mēnešiem aizbrauca no dzimtenes un ilgāku laiku pavadīja, apceļodams Jaunzēlandi. Lai gan siltais klimats un dabas krāšņums palīdzēja atpūsties no nebūšanām un kreņķiem saistībā ar naudas trūkumu kredītu un līzingu nomaksāšanai, tieši ilgā prombūtne bijusi liktenīga Krēslas attiecībām ar draudzeni. Neesot palīdzējis pat bildinājums un saderināšanās gredzens, ko Aigars, atgriezies no Jaunzēlandes, dāvājis Zanei — simpātiskā tumšmate sapratusi, ka nevēlas savu dzīvi turpmāk saistīt ar Krēslu un pametusi abu līdzšinējo mājvietu. Nu jau kādu laiciņu Zane no Teikas pārcēlusies uz dzīvi centrā, kur sākusi pati īrēt dzīvokli.

Pēc atraidījuma un šķiršanās arī Aigars Krēsla vairs negrib uzturēties savā dzīvoklī, kur vairākus gadus mitinājies kopā ar bijušo draudzeni. Par to liecināja nekustamo īpašumu māklera ievietotais sludinājums internetā. Maksa, par kādu mūziķis iecerēja izīrēt savu vienistabas dzīvokli — 450 latu mēnesī plus komunālie maksājumi —, gan šķiet nesamērīgi augsta, ņemot vērā pašreizējo pieprasījumu un cilvēku iespējas. Tomēr nekas cits neatliek, ja kredīti jāmaksā un naudu vajag.

Baiba Butkovska/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva


Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Pievienot komentāru