Miris Deivids Keradains

Izklaide
2009. gada 4. jūnijā 23:48 2009. gada 4. jūnijā 23:48
 
Filmas "Kill Bill" zvaigzne Deivids Keradains atrasts miris kādā viesnīcā Bangkokā. Taizemes policija paziņojusi, ka 72 gadus vecais aktieris pakāries sava numura tualetē.
Deivids Keradains ( 8.12.1936 - 3.06.2009)

Uz Taizemi Keradains bija devies filmēties savā jaunajā filmā. Trešdien, trešajā jūnijā, aktierim bija jādodas vakariņās kopā ar citiem filmēšanās grupas locekļiem, tomēr krodziņā viņš tā arī neieradās. Deivida kolēģi viņu nevarēja sazvanīt un nolēma, ka ņemot vērā cienījamo vecumu, aktieris ir nolēmis nosnausties viesnīcas numurā.

Tomēr izrādās, ka viesnīcas "Park Nai Lert" 352. numurā bija notikusi traģēdija. Istabene, kas ceturtdien no rīta iegāja istabiņā, lai to uzkoptu, atrada aktieri puskailu tualetē. Taizemes ziņu aģentūra "The Nation" ziņo, ka Deivids Keradains šai brīdī jau bija miris. Policija izmeklēšanas gaitā noskaidroja, ka aktieris ir pakāries aizkara auklā. Tiesībsargajošās iestādes viesnīcas numurā neesot atradušas vardarbības vai cīniņa pēdas.

ASV vēstnieks Taizemē Maikls Tērners apstiprināja notikušo, tomēr nelaiķa tuvienieku interesēs atteicās sniegt  komentārus vai klāstīt notikušā detaļas. Keradaina menedžeris Čaks Bainders nosauca ziņu par "šokējošu un skumju," tomēr uzsvēra, ka nāves iemesls vēl nav apstiprināts.

Aktieris Deivids Keradains pēdējos gados daudz filmējās. 2009. gadā vien viņa kontā bija piecpadsmit kinoprojekti, kuros Keradains tēloja gan galvenās, gan epizodiskas lomas. 

Citi šobrīd lasa

"Vēzis ir atnācis, lai uzlabotu manu dzīvi..." - Inese Supe par cīņu ar ļauno slimību
Gudļevskis mačā ar slovākiem zaudējis 7 kilogramus svara. Treneri pirms spēles ar ASV uzsver spēlētāju atjaunošanās nozīmi
Kašers pastāsta, kā radies slavenais Dona "Eirovīzijas" tērps un ko tas simbolizē
Tēmas: ASV
Pievienot komentāru