Sabrina agrā jaunībā. (Foto: Vida Press)

Astoņdesmito gadu sekssimbolam dziedātājai Sabrinai jau 50! Kā viņai klājas tagad? 6

Slavenības
2018. gada 15. martā 12:24 2018. gada 15. martā 12:24
  Kasjauns.lv
Astoņdesmitajos gados pie popmūzikas debesīm mirdzēja divas estrādes dīvas, kam piedēvēja sekssimbola statusu. Tā bija Samanta Foksa un Sabrina. Hita „Boys” izpildītāja Sabrina šodien svin 50. dzimšanas dienu!

Norma Sabrina Salerno pasaulē nākusi 1968. gada 15. martā Dženovā, Itālijā. Lai gan Sabrina aizvien turpina uzstāties, par viņas visu laiku viszināmāko hitu joprojām uzskatāms 1987. gadā iznākušais „Boys (Summertime Love)”, kas savulaik ierindojās singlu topos Francijā un Šveicē, un pat spēja pakāpties līdz trešajai pozīcijai prestižajā Anglijas singlu tabulā.

Sabrina agrā jaunībā. (Foto: Vida Press)

Pateicoties videoklipam, kurā jaunā popzvaigzne dzied baseinā, Sabrina strauji iemantoja astoņdesmito gadu sekssimbola statusu. Viņas plakāti rotāja daudzu tīņu vecuma puišu istabas sienas. Tolaik popularitātē ar Sabrinu varēja sacensties tikai Samanta Foksa.

Pirms popzvaigznes karjeras uzplaukuma Sabrina bija uzvarējusi skaistumkonkursā Ligūrijas reģionā Itālijā un uzsākusi modeles karjeru.

Pateicoties hita „Boys” popularitātei, Sabrina turpināja uzņemt arī citus seksīgi pikantus mūzikas videoklipus. Viņa ar koncertiem uzstājās lielākajā daļā Eiropas. Īpašu popularitāti dziedātāja baudīja postpadomju valstīs. Tā, piemēram, 1989. gadā Maskavā dziedātāja Olimpiskajā stadionā pulcēja 50 000 lielu auditoriju.

Astoņdesmito gadu seksbumbas Sabrina un Samanta Foksa apvienojušās duetā. (Foto: Vida Press)

Viņa ir filmējusies itāliešu kino un vadījusi vairākus TV šovus, taču ārpus savas dzimtās zemes robežām Sabrina zināma tikai kā popzvaigzne. Itālijā viņa izpelnījusies visnotaļ labas kritiķu atsauksmes par savu aktierisko veikumu.

2010. gadā Sabrina kopā ar otru superzvaigzni no astoņdesmitajiem gadiem, Samantu Foksu, ieskaņoja kaverversiju grupas „Blondie” hitam „Call Me”. Itālijas deju mūzikas tabulā skaņdarbs pakāpās līdz 4. vietai.

Sabrinas jaunākais studijas albums datēts ar 2008. gadu „Erase/Rewind”.

Par Sabrinas privāto dzīvi zināms maz. Vien tas, ka viņai un vīram Enriko Monti ir kopīgs dēls Luka, kurš pasaulē nācis 2004. gadā. Ar vīru dziedātāja esot šķīrusies.

Citi šobrīd lasa

Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Skatīt visus komentārus