Sabiedrības fantāzijai, šķiet, nav nekādu robežu. Par Avrilu Laviņju sacerēta konspirācijas teorija. Viņa jau sen esot aizstāta ar dubultnieci, jo īstā dziedātāja sen izdarījusi pašnāvību. (Foto: Canadian Press/REX/ Vida Press)

28 ievērojami cilvēki, par kuru nāvi baumoja krietni priekšlaikus 2

Slavenības
2019. gada 30. aprīlī 06:40 2019. gada 30. aprīlī 06:40
  Jauns.lv
Viltus ziņas pasaulē izskan bieži, jo īpaši par bagātajiem un slavenajiem. Tā vien šķiet, ka ik pārdienu uzrodas kāds jauns un nepatiess stāsts, kas saistīts ar sabiedrībā labi zināmu personību. Taču viltus ziņas par kādas slavenības nāvi jau pārkāpj jebkādas robežas. Tomēr šādu baumu ir ne mazums...

Savulaik par popzvaigzni Avrilu Laviņju pat sacerēta konspirācijas teorija – apgalvots, ka dziedātāja jau sen izdarījusi pašnāvību, bet viņa pati aizstāta ar dubultnieci jeb klonu. Šādas valodas pirms pārdesmit gadiem klīda arī par leģendāro britu mūziķi Polu Makartniju.

Citreiz ziņu sacerētāji nav bijuši apveltīti ar tik „spārnotu” domas lidojumu un aprobežojušies ar īsiem un lakoniskiem paziņojumiem par kādas slavenības nāvi, lai gan tās dzīvībai tajā laikā nekādas briesmas nav draudējušas. Par šādiem safabricējumiem ļoti dusmīga ir dziedātāja Selīna Diona. Ja viņa pati nelasa ziņas par sevi, tas nenozīmē, ka to nedara tuvinieki. Mamma ikreiz satraucas, pamanījusi šādu informāciju.

Citi šobrīd lasa

Pretrunīgā “Suverēnā vara” ceļā uz Briseli: diskutablās vērtības partijas programmā
Ārsts kliedē mītus par sauļošanos, D vitamīnu un saules aizsargkrēmiem
Lauri Reiniku aptiekā pārsteidz zāļu cena: pat farmaceitei bija mute vaļā 3
Skatīt visus komentārus