Bosnijā dzimušais serbu režisors, aktieris un mūziķis Kusturica vienmēr sajūsmina ar savu kolorīto uzstāšanos. (Foto: Mārtiņš Ziders)

FOTO: Ineses Galantes festivāla viesi dodas baudīt Balkānu zvaigznes Kusturicas koncertu 3

Mūzika
2019. gada 8. augustā 11:25 2019. gada 8. augustā 11:25
  Jauns.lv
Trešdien, 7. augustā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” ietvaros izskanēja Balkānu kino veidotāja un mūziķa Emira Kusturicas un "The No Smoking Orchestra" koncerts.

Bosnijā dzimušais serbu režisors, aktieris un mūziķis Kusturica vienmēr sajūsmina ar savu kolorīto uzstāšanos. Ar dedzīgo rokenrola, Balkānu pankroka, folkdžeza, čigānu motīvu, turku maršu un aziātisko melodiju sajaukumu Kusturica savas dzimtenes kultūras kodu nodod tālāk pārējai pasaulei. Šo žilbinošo Balkānu kolorītu, kam raksturīga atvērta sirds un spēja patiesi priecāties, brīvības mīlestība un stiprs gars, miljoniem Kusturicas piekritēju visā pasaulē var izjust, pateicoties viņa neordinārajai personībai un koncertiem, kas tiek atskaņoti kopā ar kolektīvu "The No Smoking Orchestra", kurā Kusturica spēle basģitāru un dažreiz arī uzstājas kā solists.

Nu ar šo pozitīvo emociju vilni varēja izbaudīt arī festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” trešās dienas viesi.

Saistītās ziņas

FOTO: Ineses Galantes festivālā Jūrmalā skatītājus saviļņo dedzīgie kolumbiešu ritmi 2
FOTO: sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas Ineses Galantes festivāla atklāšanā 7
Slavenais režisors Emirs Kusturica iesaistās politikā 3

Citi šobrīd lasa

“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
Tualetes podu 150 gadus ilgā vēsture: kāpēc vairs neizmanto apzeltītus rotājumus?
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
Skatīt visus komentārus