Publicitātes

FOTO: Ineses Galantes festivālā saviļņo harismātiskais britu pianists Stīvens Ridlijs 4

Mūzika
2019. gada 9. augustā 15:40 2019. gada 9. augustā 15:40
  Jauns.lv
Ceturtdien, 8. augustā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” ietvaros izskanēja virtuozā pianista Stīvena Ridlija soul-džeza šovs.

Stīvena Ridlija uzstāšanās Dzintaru koncertzālē jubilejas festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” ietvaros kļuva par pašu emocionālāko solo koncertu Jūrmalā. Harismātiskā britu šovmeņa ekspresīvais un spilgtais šovs dāvāja Jūrmalas publikai neaizmirstamas emocijas, tas nebija koncerts tradicionālajā izpratnē, bet kaislīga vokāla un klavierspēles “deja” kā īstā talanta monoizrāde.

Atvadījies no baņķiera turīgās dzīves, apdāvinātais un virtuozais pianists reiz izstūma uz ielas klavieres un sāka spēlēt. Savos 29 gados Stīvenam ir izdevies iekarot pasaules vadošās mūzikas skatuves, nopelnot starptautisku mūzikas kritiķu un publikas atzinību. Pateicoties mūziķa prasmei izjust skaņdarbus un nodot savas izjūtas un emocijas publikai, Stīvena Ridlija uzstāšanās aizrauj jau ar pirmajām tās minūtēm. Mākslinieks atzīst, ka mūziku vairāk redz nekā to dzird, kā arī sapņo ar savu mākslu ietekmēt miljonu klausītāju dzīves.

Citi šobrīd lasa

“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Skatīt visus komentārus