Prijanka un Niks šogad Kannu filmu festivālā. (Foto: SCANPIX BALTICS)

Nosaukts šogad vislabāk ģērbtais zvaigžņu pāris

Slavenības
2019. gada 5. septembrī 11:40 2019. gada 5. septembrī 11:40
  Jauns.lv
Populārais slavenību izdevums "People" nosaucis šogad vislabāk ģērbto zvaigžņoto pāri - par to kļuvuši indiešu kino superzvaigzne Prijanka Čopra-Džonasa un viņas vīrs mūziķis Niks Džonass.

"Kopā viņi rada to šiko Vecās Holivudas estētiku," saka Prijankas stiliste Mimi Katrela. Un uzmanības zvaigžņu pārim tiešām netrūkst - spilgts pirmais izgājiens kā pārim 2017. gadā "Met Gala" ballītē, tad pasaule, elpu aizturējusi, sekoja viņu greznajām daudzdienu kāzām.

Uz sarkanā paklāja Prijanka un Džonass mirdz vienmēr - arī šogad Kannu filmu festivālā žilbināja, abi tērpušies baltā. Čopra - zīmola "Georges Hobeika" kleitā, Džonass "Berluti" smokingā.

Prijanka un Niks šogad Kannu filmu festivālā. (Foto: SCANPIX BALTICS)

Tāpat "People" nosaukuši labākos dažādās citās nominācijās: kanādiešu popmūzikas karaliene Selīna Diona kļuvusi par "Dizaineru mīluli", latino zvaigzne Dženifera Lopesa tagad ir "Glamūra karaliene",  "Tūkstošgades mūzas" gods ticis aktrisei un dziedātājai Zendaijai, Lady Gaga iedots tituls "The Showstopper", jo neviens nemāk ierasties pasākumā efektīgāk par viņu. Amerikāņu tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa godāta par "to, kas mainīja spēli", bet uzlecošās zvaigznes tituls ticis aktrisei Džemmai Čanai.

Citi šobrīd lasa

VIDEO: policija aiztur personu, kura Brīvības pieminekļa pakājē ar īpašu nicinājumu spārdīja ziedus
Mirusi Maskavas deputāta nežēlīgi sistā sieva. Deputāts bija atgriezies no "specoperācijas" Ukrainā un mēdza izgāzt dusmas
Krievija brīdina par "milzīgām briesmām", ja NATO nosūtīs karaspēku uz Ukrainu
Pievienot komentāru