Kailija Dženere. (Foto: imageSPACE / SplashNews.com/ Vida Press)

Kailijas Dženeres māsas noraizējušās par viņas tēriņiem. Gada laikā izdoti 130 miljoni dolāru!

Slavenības
2020. gada 2. jūnijā 15:45 2020. gada 2. jūnijā 15:45
  Jauns.lv
Lai gan Kailija Dženere pērn kļuva par pasaulē jaunāko miljardieri, kas naudu nopelnījusi saviem spēkiem, viņas māsas ir nopietni noraizējušās par milzīgajām summām, kādas Kailija iztērē. Aizvadītā gada laikā 22 gadus vecā uzņēmēja iztērējusi 130 miljonus (!) ASV dolāru. To skaitā ir privāta lidmašīna par 70 miljoniem un jauna māja par 36,5 miljoniem.
Kailija (pirmā no labās) ar mammu un māsām 2015. gadā. (Foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press)

Britu interneta portāls “Mirror Online” raksta, ka Kardašjanu-Dženeru klana pārstāves ir nopietni noraizējušās par to, ar cik vieglu roku Kailija izšķiedusi 130 miljonus tikai viena gada laikā.

“Kailijas māsas ir nopietni noraizējušās par viņas tēriņiem,” apliecinājis kāds vārdā nenosaukts ģimenes draugs.

Kailija (otrā no kreisās) ar mammu un māsām 2011. gadā. (Foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press)

“Jā, viņai ir daudz naudas – taču viņa, šķiet, nesaprot, cik viegli ir izšķiest to visu. Aizvadītā gada laikā viņa iztērējusi vairāk nekā 130 miljonus.”

22 gadus vecā kosmētikas zīmola “Kylie Cosmetics” īpašniece iztērējusi no 50 līdz 70 miljoniem ASV dolāru par “Global Express” privātas lidmašīnas iegādi. Bagātniece to nopirkusi vien trīs mēnešus pirms koronavīrusa globālās pandēmijas sākuma, apliecina zinātāji.

Šādu lidmašīnu uzturēšanas izmaksas gadā sasniedz aptuveni piecus miljonus dolāru, turklāt tās nevar nolaisties daudzos privātajos lidlaukos, jo nepieciešams garāks skrejceļš.

Aprīlī Kailija nopirkusi arī greznu villu Holmbihilsā, Kalifornijā, par to samaksājot 36,5 miljonus ASV dolāru.

Viņas jaunajā īpašumā ir teju 1800 kvadrātmetru liela vienstāvu savrupmāja ar septiņām guļamistabām un 14 vannas istabām, kinoistabu, vingrošans zāli, spēļu istabu, kā arī viesu māja, basketbola laukums un pat āra kinozāle. Divām no savrupmājas viesu istabām ir savas terases un atsevišķas ieejas.

Tiek lēsts, ka 22 gadus vecā uzņēmēja par 15 miljoniem dolāru iegādājusies arī brīvu zemes gabalu līdzās savai pašreizējai mājai Hidenhilsā, Kalifornijā, kā arī nolīgusi sportista Toma Breidija arhitektu Ričardu Landriju, lai viņš projektētu jaunu māju.

Viņa arī samaksājusi 3,25 miljonus dolāru par zemes gabalu Palmspringsas elitārā rajonā un nolīgusi vēl vienu arhitektu jaunas mājas būvniecībai.

Kailija arī nežēlo līdzekļus apdāvinot savu kuplo radu saimi. Savai mammai Krisai Dženerei viņa uzdāvinājusi briljantiem rotātu “Birkin” rokassomu.

Pērnā gada pavasarī finanšu žurnāls “Forbes” atzina tolaik 21 gadu veco amerikāņu uzņēmēju un televīzijas zvaigzni par visu laiku jaunāko saviem spēkiem tapušo miljardieri. Kailija Dženere tādējādi apsteidza iepriekšējo jaunāko miljardieri – sociālā tīkla “Facebook” dibinātāju Marku Cukerbergu.

Šobrīd gan klīst dažādas spekulācijas, kas apšauba, ka viņa vispār ir miljardiere…

Citi šobrīd lasa

Vai zinātnieki beidzot atrisinājuši Ēģiptes piramīdu rašanās noslēpumu? Veikts jauns atklājums
"Mīlestība no pirmā acu skata!” - hokejists Ralfs Freibergs par satikšanos ar topošo sievu
Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
Pievienot komentāru