Keitija Praisa ar dēlu Hārviju. (Foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press)

Keitija Praisa lūdz sabiedrības palīdzību, jo viņas dēls sver jau 180 kilogramu 2

Slavenības
2020. gada 5. novembrī 14:50 2020. gada 5. novembrī 14:50
  Jauns.lv
Britu modele Keitija Praisa (agrāk pazīstama kā Džordana) vērsusies pie saviem faniem ar lūgumu palīdzēt sagādāt sporta zāles aprīkojumu viņas dēlam Hārvijam karantīnas laikā. Modeles pirmdzimtais, kurš cieš no hroniskas kaites, tagad sverot jau 180 kilogramu un puisim obligāti jāvingro, bet sporta zāles taču būs slēgtas.
Keitija Praisa ar dēlu Hārviju. (Foto: ddp socialmediaservice / Vida Press)

Modele Keitija Praisa (42) vērusies pie faniem ar lūgumu palīdzēt atrast iespēju uz karantīnas laiku izīrēt vairākus trenažierus viņas dēlam Hārvijam, kurš cieš no Pradera-Villi sindroma, kas rada nemitīgu bada sajūtu. Keitija vēlētos izīrēt skrejceliņu un airēšanas trenažieri, lai karantīnas laikā dēls tomēr turpinātu būt fiziski aktīvs.

Līdz ar karantīnas ieviešanu Anglijā atkal tiek slēgtas visas sporta zāles. Turklāt jaunie noteikumi nosaka, ka nedrīkst ciemoties pie radiniekiem, un mudina cilvēkus no mājām iziet vien ārkārtējas nepieciešamības gadījumā un lai individuāli pasportotu svaigā gaisā.

View this post on Instagram

Beautiful pictures @katieprice #katieprice

A post shared by katie price fan page 💋 (@pricey_fan_page) on

Keitija, kura nesen kā atgriezusies no romantiskām brīvdienām Maldivu salās, kur bija devusies ar jauno mīļoto Karlu Vudsu, ar lūgumu par trenažieru izīrēšanu vērsusies “Instagram”. Puisim trenažieri ir ļoti nepieciešami, lai kaut nedaudz mazinātu lieko svaru un viņš būtu fiziski aktīvs karantīnas laikā.

Anglijā līdz 2. decembrim noteikto karantīnu iespējams, ka varētu pat pagarināt.

“Vai kāds varētu palīdzēt, es vēlētos izīrēt skrejceliņu un airēšanas trenažieri Hārvijam, kas varētu palīdzēt mazināt viņa svaru, kas jau sasniedzis 180 kg,” savā “Instagram” stāstu sadaļā raksta Keitija. “Karantīnas laikā vēlos nodrošināt, ka viņš var vingrot mājās. Lūdzu, palīdziet. Rakstiem man privātu ziņu...”

Keitija no romantiskajām brīvdienām Maldivu salās atgriezusies Lielbritānijā tieši uz karantīnas sākumu. Atpūtu kopā ar draugu viņa nosaukusi par “mazuļa taisīšanas” brīvdienām.

View this post on Instagram

Katie and Carl in the Maldives #katieprice

A post shared by katie price fan page 💋 (@pricey_fan_page) on

No Maldivu salām ar platformas “Zoom” palīdzību Keitija sazinājusies ar tiesu, atvainojoties, ka šobrīd netiek risināti viņas bankrota jautājumi. Realitātes šovu zvaigzne, kuras kapitāls reiz bija novērtēts 40 miljonu sterliņu mārciņu apjomā, bankrotu pieteica aizvadītā gada novembrī.

View this post on Instagram

Katie in the Maldives #katieprice

A post shared by katie price fan page 💋 (@pricey_fan_page) on

Modele Keitija Praisa ir piecu bērnu mamma. Viņas pirmdzimtais, dēls Hārvijs, pasaulē nāca 2002. gadā. Bērns piedzima akls, viņam konstatēja septo-optiskā displāzija, kas padara redzes nerva attīstību neparedzamu. Zēnam papildus diagnosticēts arī autisms un Pradera-Villi sindroms.

Pradera-Villi sindroms ir komplicēta ģenētiska saslimšana, kas attīstās 15. hromosomas iedzimta defekta rezultātā. Sindroms izpaužas ar sliktām spējām mācīties, grūtībām koncentrēties, nepilnīgu dzimuma attīstību, aizkavētu pubertāti, uzvedības traucējumiem un pastāvīgu bada sajūtu. Tieši bada sajūta noved pie pārmērīgas ēšanas un dzīvību apdraudošas aptaukošanās. Pradera-Villi sindromu nevar izārstēt, tomēr savlaicīga iejaukšanās var palīdzēt pielāgoties un sadzīvot ar slimības radītajiem traucējumiem.

Keitijas Praisas dēls Hārvijs viena gada vecumā. (Foto: Vida Press)

Hārvija tētis ir bijušais futbolists Dvaits Jorks, kurš nekad nav iesaistījies sava smagi slimā dēla dzīvē un audzināšanā. Lai gan Hārvijam nekad nav bijis tēva, mamma Keitija Praisa darījusi visu, lai viņas tīņa vecumu sasniegušais dēls būtu prioritāte numur viens viņas dzīvē.

Citi šobrīd lasa

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Skatīt visus komentārus