Bijušais kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis un gleznotāja, modele un skaistumkaraliene Ieva Kokareviča.

Kamaniņbraucējs Rubenis ir kopā ar skaistumkaralieni Ievu Kokoreviču

Slavenības
2015. gada 21. augustā 17:10 2015. gada 21. augustā 17:10
 
Bijušais kamaniņbraucējs, divkārtējais olimpisko spēļu sudraba medaļnieks Mārtiņš Rubenis atgriezies Latvijā, kur vasaru pavada kopā ar daiļo gleznotāju, skaistumkonkursu dalībnieci un kādreizējā TV šova “Sapņu līgava” vadītāju Ievu Kokoreviču.

Mārtiņš Rubenis 2013. gada pavasarī apprecējās ar polieti Mariju, ar kuru viņš iepazinās 2007. gadā kustības “Faluņ Dafa” pieredzes apmaiņas konferencē ASV. Kāzas notika Polijā, bet pērn pavasarī pēc Šoču olimpiskajām spēlēm, pēc kurām Mārtiņš nolēma beigt sportistu karjeru, viņš ar sievu devās dzīvot uz ASV.

Tagad Mārtiņš Rubenis ir atgriezies Latvijā, turklāt viens. Izrādās, ka viņš jau kā gadu ir oficiāli izšķīries, bet Latvijā, kā vēsta žurnāls “Vakara ziņas”, viņam ir jaunas attiecības – Mārtiņa pavadone ir daiļā Ieva Kokoreviča, ar kuru Rubenis iziet kopā sabiedrībā. Piemēram, Jūrmalā apmeklējot Ineses Galantes “Summertime” festivālu.

Pirms diviem gadiem Mārtiņš Rubenis apprecējās ar polieti Mariju, kas sportistu 2014. gada pavasarī vēl sagaidīja pēc Soču olimpiskajām spēlēm.

Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva, Ieva Čīka/LETA

Citi šobrīd lasa

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru