Putins uzrunā skolēnus. (Foto: Ekrānuzņēmums)

Kas notiek ar Putina kājām? Turpinās spekulācijas par viņa veselības stāvokli 5

Trakā pasaule
2022. gada 6. septembrī 15:24 2022. gada 6. septembrī 15:24
  Jauns.lv
Vien ar pāris dienu intervālu Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir sniedzis divas publiskas uzstāšanās krievu bērniem un jauniešiem. Tās izpelnījušās gana lielu sabiedrības uzmanību tieši prezidenta kāju dīvaino kustību dēļ.

1. septembrī Kaļiņingradas eksklāva teritorijā viņš uzrunāja 9-12 gadus vecus skolēnus. Putins savā neskaidrajā runā piedāvāja bērniem sagrozītu vēstures versiju un atkārtoja tēzi, ka Krievijai un Ukrainai jābūt vienai valstij. Tāpat brīžiem prezidents izteica jokus, par kuriem tikai pats iesmējās.

Runu viņš teica, sēžot krēslā un ar vienu roku nemitīgi pieturoties pie tā, bet vislielāko uzmanību sabiedrība pievērsusi viņa nekontrolētajām kāju kustībām. Sociālajos tīklos ne viens vien pauž, ka prezidentam ir kādas nopietnas veselības kaites, tostarp tiek pieļauts, ka viņš, iespējams, demonstrē Parkinsona slimības simptomus.

Līdzīga uzstāšanās ar tādu pašu ķermeņa valodu tika novērota arī pirmdien, 5. septembrī, kad viņš uzrunāja jauniešus Kamčatkā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pēdējā laikā ne reizi vien izsaucis sabiedrībā dažādas spekulācijas par savu veselības stāvokli. Vairākkārt viņš redzēts ar drebošām kājām, šūpojoties vai turoties pie kāda galda vai krēsla.

Daudzas vadošās militārās un drošības amatpersonas, kā arī oligarhi uzskata, ka Putins mirst vai ir smagi slims. Krievijas neatkarīgais medijs “Projekt” veicis izmeklēšanu un noskaidrojis, ka Kremļa līderis konsultējas ar otolaringologiem un ķirurgiem, konkrēti tiem, kas specializējušies onkoloģijā un nodarbojušies ar vairogdziedzera problēmām.

Kremlī šo informāciju, ka Putinam ir vēzis, noliedz.

Saistītās ziņas

Mihalkova runa Kremlī pievērš uzmanību ne tikai ar paša teikto, bet arī ar blakus esošo Putinu, kas šķietami šūpojas un dreb 4
"Aktīvi domā, kā to izbeigt." Izskan jaunas spekulācijas par Putina neārstējamo veselības stāvokli 5
"Viņa veselības stāvoklis ir sarežģīts." Ukraiņu izlūkdienests nosauc kaites, ar kurām sirgst Putins 2

 

Citi šobrīd lasa

Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
Putins atzīst, ka viņa ģimenē jau mācās ķīniešu valodu
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā
Skatīt visus komentārus