Aktieris Teilors Lautners ar sievu Teilori Doumu.

"Krēslas" zvaigzne Teilors Lautners apprecējies ar medmāsiņu

Slavenības
2022. gada 18. novembrī 06:29 2022. gada 18. novembrī 06:29
  Jauns.lv
Amerikāņu aktieris Teilors Lautners, kurš vislabāk pazīstams pēc lomas vampīru sāgā "Krēsla" ("Twilight"), apprecējies ar savu mīļoto meiteni, 24 gadus veco medmāsu Teilori Doumu, ar kuru ir kopā jau piecus gadus, informē portāls "Daily Mail".

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, kāzu ceremonija notikusi netālu no Pasoroblesas pilsētas, kas atrodas Kalifornijas štatā ASV. Apsveikt jaunlaulātos bija ieradušies ap 100 cilvēku. 30 gadus vecais Holivudas aktieris par saderināšanos pavēstīja pirms gada, tāpēc ziņa par kāzām diez vai pārsteidza “Krēslas” fanus.

Līgavainis kāzu dienā bija ģērbies piegulošā melnā uzvalkā ar baltu kreklu un melnu tauriņu, bet līgava lielajai dienai izvēlējusies baltu gaisīgu kleitu, kas izšūta ar ziediem. Tērpu, kam bija pikants šķēlums, viņa papildinājusi ar garu baltu plīvuru. Savu līgavas māsu apģērbiem jaunā Lautnera kundze izvēlējusies tumši zaļu krāsu.

Jāatzīmē, ka Teilora Lautnera kāzas vairāk uzjautrinājušas fanus nekā iepriecinājušas. Un tas viss tikai tāpēc, ka aktiera izredzētās vārds ir Teilore. Meitene jau agrāk izteikusies, ka ar prieku pēc kāzām pieņemšot vīra uzvārdu. Tas nozīmē, ka šobrīd ģimenē ir divi Teilori Lautneri.

Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Pievienot komentāru