Nikija Rīda un Īens Somerhalders. (Foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press)

Aktieri Nikija Rīda un Īens Somerhalders gaida otro bērnu

Slavenības
2023. gada 10. janvārī 20:17 2023. gada 10. janvārī 20:17
  Jauns.lv
Sāgas “Krēsla” zvaigzne Nikija Rīda un seriālu “Pazudušie” un “Vampīru dienasgrāmatas” aktieris Īens Somerhalders ar “Instagram” starpniecību paziņojuši par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Holivudas aktieru pārim šis būs jau otrs bērns.

Pāris par gaidāmo bērnu paziņojis ar mīlīgas ģimenes fotogrāfijas palīdzību. Tajā Nikija Rīda redzama augumam piegulošā tumšā rūsas krāsas kleitā. Viņa ar vienu roku klēpī tur piecus gadus veco meitu, bet ar otru roku ir apskāvusi augošo grūtnieces vēderiņu.

Daloties ar priecīgo ziņu ar saviem sekotājiem, “Vampīru dienasgrāmatu” aktieris apliecinājis, ka vienmēr ir gribējis kuplu ģimeni. “Viss, ko es jebkad esmu vēlējies jau kopš bērnības, bija liela ģimene,” viņš iesāka. “Paldies Nika, ka pasniedzi man šo dāvanu. Raunds nr.2, te nu esam!!”

Aktieris turpināja jūsmot par sievu un rakstīja: “Paldies, paldies šim apbrīnojamajam  cilvēkam par dāvāto dzīvību un mīlestību, par to, ka viņa ir vissatriecošākā mamma un tik smagi strādā, lai sapņi piepildītos!!! Kad es uzņēmu šo fotogrāfiju, es nespēju noticēt tam, ko redzu caur skatu meklētāju. Nav nekā skaistāka…”

Noslēdzot savu komentāru, viņš šajā laikā, kad abi atver jaunu dzīves lappusi, lūdzis no līdzcilvēkiem “pozitīvismu”.

Savukārt “Krēslas” aktrise paudusi pateicību par jaunumiem. “2023. gads, svinot dzīvi [melnā emocijzīmes sirsniņa] gadiem ilgi sapņojot, runājot un lūdzoties par šādu mikli. Tik daudz mīlestības. Kāda dāvana!”

Viņa piebilda: “Kā jūs visi zināt, man ir ļoti spēcīgi izteiktas robežas ar sociālajiem medijiem, īpaši, ja runa ir par bērniem un to, ko es izvēlos parādīt pasaulei. Liels paldies, ka izrādāt tam godu, kā arī par pozitīvismu, laipnību un MĪLESTĪBU. Dažas lietas ir pārāk labas, lai ar tām nedalītos.”

Nikija un Īens sāka satikties 2014. gada vidū. Nākamā gada februārī abi paziņoja par saderināšanos un jau 2015. gada 26. aprīlī nosvinēja kāzas. 2017. gada 4. maijā ar “Instagram” starpniecību pāris paziņoja, ka Nikija ir pirmā bērna gaidībās. Viņu meita Bodhi Soleila Rīda Somerhaldera piedzima 2017. gada 25. jūlijā.

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Tēmas: Krēsla, Instagram
Pievienot komentāru