Pēc putinista teiktā, viņš it kā tiešām ies karā, ko Krievia ir sākusi pret Ukrainu, ja tas būs vajadzīgs. (Foto: instagram.com/fkirkorov)

Kirkorovs nolēmis "iet uz fronti" un sācis runāt par mieru

Slavenības
2023. gada 17. aprīlī 19:04 2023. gada 17. aprīlī 19:04
  Jauns.lv
Skandalozais dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš atbalsta Kremļa režīmu, pēkšņi paziņojis, ka ir gatavs doties uz fronti. Putinists sāka runāt par mieru un savu drosmi.

Tā Kirkorovs nolēmis komentēt Maksima Galkina nesenos jokus. Humorists izsmēja dziedātāja "zeķubikses". Pugačovas vīrs jokoja, ka Kirkorovs jāsūta uz fronti.

Pēc visa spriežot, Galkina asprātības aizskārušas Kirkorovu. Tomēr viņš nolēma to neizrādīt un mēģināja izlikties drosmīgs. Kādā Krievijas šovā putinists paziņojis, ka ir gatavs doties uz fronti.

Šādā paskatā Filips Kirkorovs uz skatuves kāpa 2022. gada novembrī. (Foto: Ekrānuzņēmums)

Vēl vairāk - Kirkorovs uz fronti var doties pat "zeķubiksēs". Pēc viņa teiktā, viņš it kā tik tiešām dosies karā, ko Krievija ir sākusi pret Ukrainu, ja tas būs vajadzīgs.

"Miera saglabāšanas dēļ, ja tas izglābs kāda dzīvību, tad iešu arī zeķubiksēs uz fronti. Mani ne ar ko nenobiedēs," paziņoja Kirkorovs.

Galkina joks par Kirkorovu - ar ko viss sākās

Humorists Maksims Galkins, kurš nosodījis Krievijas pilna mēroga karu pret Ukrainu, sniedz koncertus un nereti izsmej māksliniekus, kuri pārdevušies Kremlim. Vienā no savām uzstāšanās reizēm Pugačovas vīrs apsmēja Kirkorovu un Skabejevu.

"Angelina Vovka teica, ka viņa ir gatava iet frontē kopā ar Hrušu un Stepašku... Viņas vietā es paņemtu Filu. Man šķiet, ja Filips caurspīdīgās zeķubiksēs parādīsies frontē, pamiers uz dažām dienām ir nodrošināts. Savukārt, ja viņam vēl rokās iedos Skabejevas galvu, tas izskatīsies pēc "Versace" zīmola, tad būs satriecoši," paziņoja Galkins.

Saistītās ziņas

"Tagad es te esmu primadonna" - līdz nepazīšanai izmainījies Kirkorovs izteicies par Pugačovas aizbraukšanu 1
"Tāpēc jau no manis šķīrās" - Kirkorovs izpļāpājas par iemeslu, kāpēc izjuka viņa laulība ar Pugačovu
Kirkorovs, saģērbies zīmolu drēbēs, apkauno sevi "Grammy" un Madonnas priekšā 1

 

Citi šobrīd lasa

Francijas luksusa modes nams "Dior" jaunākajā kolekcijā iekļauj latviešu guļamtīklus 2
Kāds ir ilgā mūža noslēpums? Kuldīgas novada iedzīvotāja nosvin savu 99. dzimšanas dienu
FOTO, KAS JĀREDZ! Latvija beidzot tiek Eirovīzijas finālā, mūsu hokejisti dodas uz pasaules čempionātu, un kas 9. maijā notika Salaspilī?
Pievienot komentāru